Wednesday, September 29, 2010

Fall in love with fresh flower . .

Nak tahu tak . Bunga mawar merah sangat kelihatan sexy and hot bile kelopak dipenuhi butiran air seperti berlian . oh .indahnye . serius wa cakap sama lu . hihi . 

4 hari lalu aku dan kawan2 sekelas bertungkus lumus menjual bunga bagi menjana penbelanjaan GOP kitorang yang hanya tinggal plus minus 10 hari lagi . excited!!!
What a experience . i'm enjoy selling flowers there . so happy . even i have to skip my class. eh eh . sori speaking a lot . 

dalam sibuk jual menjual takkan la tak ambil gambar kan. mustahil bagi aku . haha . mari tengok memori tercipta..............cewahhhh













 macam dah panjang je post ni
better stop here
JanganRinduDulu

3 comments:

Dye Kronniesar said...

aha!
kompem btol.
tak silap org.
haritue time konvo beli bunga ngan patung kat kamu.
gagagaga.
patot rase cam salu tengok.
rupenyer salu tengok kat blog.hehe

gadis hijau disitu said...

oh yeke..
wah terharu..huhu
btw thx beli bunge..hihi
lagi satu tahniah eh...(",)

Dye Kronniesar said...

ngeh3...
thnks!! :)

Post a Comment

Mereka kata: