Tuesday, November 30, 2010

SC day 2

Hari pertama sudah selesai.

Kini, hari kedua jua berakhir.
So...Hari kedua more on progress. Preparing the proposal which including the background information, Technical aspect, Marketing, and Financial aspect. Its not an easy thing to start a new business company. There is so many opinion from my coursemate but only the group will decide the best way to build the company.

Mood: Lilit kepala ~~
Malam ni kenalah tidur awal tak macam malam tadi. Tidur yang lambat. Sebab ape? Sebab dah dua kali datang lambat. cannot go lah! takkan nak tersingkir dari camp kot! wuhuu!!!

Alarm.......please wake me up on time!!

What happen while i'm working in lab:
 Madcaps yang dah addicted!

 Dari hujung nun...Amy, Dayah dan Mai

Coklat handmade by maizatul. SEDAP AH!! nak lagiiii.......

Makanan dan hiburan sangat membantu tatkala aku sedang bengong tak tahu nak buat kerja macamana. So, kepada sape sape yang nak join main game jom ah install ramai ramai. ahaha...
Proposal masih belum siap and esok dah RABU!!!
Masa semakin suntuk. Hope dapat complete kan proposal on time!!!
InsyaAllah~~

Good luck esok!
JanganRinduDulu

Monday, November 29, 2010

SC day 1

Wake up in the morning and get ready for a survey camp! Which actually I've no idea what exactly the flow in my second survey camp.
Wearing lots of green stuff today. =)) 
Green polka dot baju kurung
Green new cutie watch
as ussual my green file case
My green recycle bag
My green appointment book
and
I'm feeling heelssss today!!!
practicing for future *ahah. ayat taboleh blah!

And then as arrive at the lab, i'm already late *yeah! haha
Got two reference book. *reference ke?boleh la..

and
This week is all about bussiness planning. (^_^)V
Hah??
What kind of bussiness should we make?
How to start it?
From where to start it?
The strategy?
urghh..
What a new experience for me with my friends to learn about this week.
Hopely we can do well in this Bussiness Planning proposal. Amin

Something that i'm attracted today which was told by my lecturer this morning

So, I would like to share it with you all


"Slow and steady wins the race"

but

"Fast and consistent will always beat the slow and steady"


However its better if

"First identify your core competency and then change the playing field to suit your core competency"

or

You choose to work in a team?

Which one is your style in winning a race? 

Think it for our self understanding *dalam bahasa melayunya cermin diri
Hope after this i'll be professional in my works.
Still many thing to be continued tomorrow.
Ana....Please be hardworking person okay!!!!
InsyaAllah

~Always hoping that tomorrow will be better than today~

JanganRinduDulu

Sunday, November 28, 2010

Whatever..Style gitu

Just got back from my Aunt's Wedding. Little bit tired to story about it.Even i'm tired but i really miss with Selak Pintu and thats why i'm updating this. Maybe i'll story a little about the wedding next time. So, then just enjoy this:

video

DAN
INI

Pengantin dan pengapit terjunnya (aku)

ok
Bai Bai
JanganRinduDulu

Friday, November 26, 2010

Utusan Setiausaha kerajaan Selak Pintu

DENGAN INI DIMAKLUMKAN BAHAWA NORSHAZANA BINTI MUSA TELAH SELESAI MENJAWAB SEMUA KERTAS PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER 1 BAGI SESI JULAI 2010.OLEH YANG DEMIKIAN BELIAU TELAH DIBENARKAN UNTUK MEMILIKI MASA UNTUK BERSERONOK DENGAN MINDA YANG TENANG SERTA HATI YANG LAPANG. KINI BELIAU HANYA DIMINTA UNTUK BERDOA SEMOGA KEPUTUSAN PEPERIKSAANNYA MEMUASKAN HATI. AMIN.

HOOREYY!!!

Akhirnya aku boleh berseronok sebentar sebelum bermulanya semester baru 3 Januari 2011 nanti. Seronok tak seronok sangat lah sebab ada survey camp 2 pulak kan. tapi still.....Exam dah habis hati aku lega. Tarik nafas dalam dalam and then jerit YEAY!!! sambil lompat tinggi tinggi mencapai awan nan biru. =))

Now, aku dah ada masa untuk diri sendiri. So many things dalam kepala. Nak buat itu nak buat ini. Kalau buat semua dalam satu masa boleh tak? *Tamak lah kau ni*

Apa aku nak buat?
<twitting hari hari dengan jayanya!>
<Blogging tanpa had>
<Movies marathon>
<browsing internet a lot>
<Watch Tonton.com pon okay gak>
<Bersiar siar sampai ke negara China *sape nak bawak tu?>
<Tido macam malam adalah 24 jam>
<Hari hari adalah hari untuk bersuka ria>


Macam kebanyakkannya pasal melayari internet je. hukhuk. Aku memang dah jadi kaki online sejati ke hape ni. Silap silap tak tahan punye pasal aku beli gak berukband ni kang. "mak, ayah...boleh tak nak beli broadband??"...tehehe

Ahaha. Dah tadak idea nak tulis.
thats All.
update more on Sunday ^_^


P/S: Setakat ni yang aku dengar Malaysia dah dapat 9 pingat emas dalam Sukan Asia ke 16. Congratulation Malaysia!!!
Sekian~~

JanganRinduDulu

Thursday, November 25, 2010

The night before tomorrow edisi FINAL EXAM 2

This title again!!!! *padahal malas pikir tajuk*

Yes. besok ade another exam paper nak kena harungi which the best thing about this paper is ITS MY LAST EXAM PAPER! Yeay for me and my coursemate!! Dan macam biasa I'll write a little bit for tomorrow's exam for my own motivation.

Notes yang tak berapa banyak and already done studying it tapi still kena baca and cuba hafal important terms or keywords. Nervous gak nak jawab paper ni sebab tak dapat nak agak soalan dia bercorak camne. Just pray for my success. Hopefuly tenang waktu jawab dan mudah faham soalan yang diberi and then dapat jawab. Dan juga hope sangat apa yang aku baca itulah yang keluar. Amin.~

Tengok tu.
Ade 3 jenis notes yang sama content. 
Maksudnya 3 kali buat pada jangka masa yang berbeza tapi still macam tak hafal jek. *apedaaaa........

Esok sejurus habis paper akan terus pulang ke kampung halaman untuk majlis kahwin Muksu *makcik yang bongsu*. Dan akan kembali pada ahad petang kerana kena sambung SURVEY CAMP 2 pulak untuk 3 minggu. Dan TAHNIAH!!! cuti semester anda tinggal 2 minggu sahaja!!! Good! T_T
Ini lakonan je lah. haha. *sendiri bagitahu

GOOD LUCK KAWAN KAWAN SEPERJUANGAN
GAMBATEY NEY!!!

JanganRinduDulu

Wednesday, November 24, 2010

Masing masing tak nak mengaku kalah lah tu


Ana: Ayah, ana ni tak suka membaca lah. Kalau menulis tu ana suka lah. huhu *gelak gedik

Emak: Ala, kau tu memang dari dulu mana suka membaca.

Ana: Ana ikut perangai sapelah ni yek......

Ayah: Ikut emak lah tu. Ayah suka membaca. Dari dulu lagi apa apa buku semua ayah baca.

Emak: Eh, kenapa mak pulak? mak pon suka membaca la dulu. 

Ana: Ermmm..........*apa apa ajelah

haha. begitulah mak dan ayah aku yang taknak mengaku perangai aku ikut siapa. hikhik. Comel ajelah mereka berdua ni. Gaduh gaduh manja. masing masing tanak kalah depan anak. hakhak. Agaknye aku lepas dah jadi bini orang nanti macam mak ke ek? lalalalala........

 Pn. Samsiah
 En. Musa dan anaknye yang comel. hakhak =P

Tapi kan memang aku agak tak suka membaca ni. Aku rasa novel yang pernah aku baca dalam hidup tah berapa kerat termasuk novel sastera tingkatan 3, 4 dan 5. *tingkatan 1 dan 2 ada novel sastera tak eh? lupe lah. =P... kira kira sepuloh novel pon tak sampai agaknye. 
Walaubagaimanapon, nasib baik aku suka menulis. Sebab tu aku suka buat karangan waktu kat sekolah dulu. Suka nak score karangan jek. hehe. Tapi bila dah tulis panjang panjang malas lak nak baca balik. Problem betollah aku ni. ngeh! 

Eh Eh. sebenarnye nak cerita pasal mak dan ayah aku tadi tu je. Kan dah melewe lewe *meleret leret* sampai kat sini hah. Dasar kuat menulis@menaip...huhu

P\S: Aku tinggal satu paper je lagi untuk habiskan final exam. Hoorey!! ^_^

JanganRinduDulu

Contest Mimik Muka Menarik~~

Mahu join tak???
Nak tahu syarat syarat penyertaan?
Click .  Click . Click

Setelah sekian lama tak join contest mana mana. Tiba tiba hari ni tergerak hati nak join contest lagi. Join sekadar suka suki dan ikhlas jauh dari lubuk hati. Cewah! ngada ngada lah kau. Mungkin aku join sebab aku ade banyak koleksi gambar yang sayang benor aku nak buang sebab bagi aku.......
"Gambar adalah memori yang tertangkap dan takkan dilupakan atau terlupa kecuali gambar tu hilang"

So.............
Gambar yang dipertaruhkan adalah..........
gambar yang kat bawah ni ha!!!

Malam malam hari muka agak kelam lah. uhukss....
Klik pada itu gambar untuk kasi besar itu gambar jugak lah. {@_@}
Kepada pihak penganjur....Saya adalah seperti yang ditunjuk oleh anak panah dalam gambar ye. hehe.

Time ni aku dan kawan kawan masa Global Outreach Program kat Taiwan.
Time ni nak merayap kat sekitar University yang kitorang tumpang tu.
Time ni tengah tunggu budak budak lelaki bersiap.
*apeda..biasenye yang perempuan yang lambat siap*
Time ni sebenarnya nak ambil gambar melompat.
Time ni semua tak sempat lompat tapi dah snap *harharhar XD
Time ni aku sangat gembira bersama kawan kawan bersuka ria tanpa ingat assignment melambak kat Malaysia. *kuikuikui....

The End Of Story =)
**********************************

Saya nak tag kawan kawan saya. sebab memang dalam syarat kena tag mereka. yeay!!
calon calonnya adalah:-
1. Tiqa

Tarikh tutup penyertaan adalah 25 DISEMBER 2010

Join jangan tak join! kasi meriah ini contest!
JanganRinduDulu

Tuesday, November 23, 2010

The night before tomorrow edisi FINAL EXAM

Assalamualaikum,
Apa Khabar? harap semua sihat sihat belaka. Saya di sini juga baik baik sahaja. Tujuan saya menulis di sini adalah untuk 'Update belog sayelah, ape lagi.....' hikhik.

Tiba tiba teringat format karangan surat tak rasmi. Lama benor aku tinggalkan matapelajaran bahasa melayu. Tu yang karat je BM aku sekarang nih. blurghhh...

Esok ada satu lagi paper bakal menyerang neuron neuron otak ku. Baca punya baca sampai semua dah tercampur. Besok jangan sampai jawapan sepatutnya AB tapi aku jawab AC hanya kerana perkataan yang lebih kurang sama tapi fungsi lain lain. Mati aku macam ni....erk. Doa doa tenanglah jiwa aku nak jawab esok. Dah la petang, yang mana mesti agak ngantuk. 

"Ya Allah, kau permudahkanlah aku dan rakan seperjuanganku memahami soalan dan menjawab soalan serta kau tenangkanlah hati kami ketika menjawab soalan.Amin..."

Dan malam ni jua harus tidur yang awal dan bangun pagi yang juga AWAL!!!
So, Selamat malam kecintaan sekalian..........................

Jangan RinduDulu

Bila Ana Dah Start Berangan

BeRaNgan itu FuN Lah!!

Gambar pasport Betty!!
hakhak

Ade sape sape nak jadi pakwe Betty tak???

+
+
+
+
Okeh. yang atas tu main main aje dan sebahagian dari berangan yang ku lakukan petang semalam (22 NOV). Yes kalau korang ade perasan aku sangat suke Nerdy Look. tak taw lah awat che' suke sangat kat pesen tu ha.

Korang ade tengok tak kat TV iklan YES. Terhibur betul aku tengok iklan tu. Mula mula ingatkan iklan hape tah tapi lawak tang slow motion tu. hihi. Tapi baguslah. Diorang berjaya tarik perhatian penonton untuk tahu ape benda tu sebenarnya. Good for them!! dan dengan itu aku bagi lah korang tengok salah satu iklannya...
jeng jeng.....

video

Huhuhuhu. adik kecik gigi sudah tiada~~

Sebenarnye kan aku nak tunjuk sesuatu tapi takyah la. tak cukup keberanian. hakhak. Setakat ni cuma sorang je tahu ape benda tu iaitu IMIARRON sebab dia dah tengok tadi petang. Juga antara hasil berangan ku. Biarlah ianya menjadi rahsia diriku. acehceh!!


okeylah. mahu berangan sebelum tido. Bye semua..

JanganRinduDulu

Monday, November 22, 2010

1.52 a.m. mind #-_-

Why is it as the time goes second by second and as i'm become older and older, I'm also become lazy and lazy and lazy girl. Is it because of my aging factor or because me myself can't motivate my own mind to be positive and struggle to survive. Poor me. I think I need something that can make me move. Make me feel better and calm. Make me focus on what i should.

Girl. Always playing with their own heart including me myself. Its may because of the loneliness and an empty feeling. The feeling was filled with unnecessary thing which disturbed the focus. And then....time left us behind.

When the focus attracted to other things
where actually there is........

something most important thing need to focus at this time!!

and then
I think
I need to sleep
because
I think
my mind and soul and body
are actually
TIRED

Niteyyy people!
JanganRinduDulu

Sunday, November 21, 2010

Reason to SMILE =)

Jumpa ni kat facebook group 'Friend Forever'......suke dan nak kongsi....
  • smile makes us attractive
  • smile changes our mood
  • smile is contagious
  • smiling relieves stress
  • smiling releases endorphins,natural pain killers and serotonin
  • smiling lifts the face and makes u look younger
  • smiling makes u seems successful
  • smiling helps u stay positive
Be SMILE ALWAYS....=)

Got to go. Must study for future!!
JanganRinduDulu (^_^)V

Mak lah segalanya.....

Heyya.....I'm back people!!!!!


Right now i'm all alone without my 'kejiranan' and feel lonely lah kan. Kononnya nak balik awal sebab dah risau belum ready untuk next exam paper. Tapi sejak sampai UTM sampai sekarang ni ha satu kertas notes pon tak pegang lagi. Apa kes??? *kes balas dendam seminggu tak online kot. ekekeke =P

A week kat rumah do nothing selain makan, tido dan menonton TV. As mention in the previous post lah kan. Memang tak berjaya study dengan baik. Study pon alahai ciputnye. 

Kat rumah mak busy buat preparation adik dia yang bongsu yang aku panggil 'muksu' nak kahwin 28hb november 2010. Mak sendiri yang buatkan barang hantaran. eh I means mak yang decorate hantaran. *barang pengantin yang sediakan sendiri la weh. Sesungguhnya aku kagum sebab mak sangat berbakat dan kreatif. Rasanya kalau buat bisnes buat barang hantaran orang masyuk woooo. Aku sempat curik beberapa pixel gambar hantaran yang mak buat. hikhik. 




Suke!!! Mak berulang kali cakap dengan aku dan tak terkira dah sebenarnya berapa banyak kali dia cakap "nak kahwin nanti sediakan sekurang-kurangnya RM10,000". Okeh mum. *ceh, mane nak cekau duit nih. Mak kata mak nak buat yang lagi lawa masa aku kahwin nanti. Wah!! Love mak!!! Masa aku nanti aku prefer gandingan hijau dan cream. or maybe hijau dan putih tapi tu dah common sangat. Tapi yang pasti ade hijau lah. ehehehe. Well. Gadis Hijau kan. *dah dah la tu berangan!!! ade 2 paper lagi menunggu kau nih!!!

Aku memang kembar mak aku tapi bakat tak kembar la pulak. Aku tak se kreatif mak. So aku jadi tukang tolong tengok je dan bagi pendapat serba sedikit. Kalau hasil tangan aku comot lah sket. ehehehe. 
Bukan nak tolong mak. Main2 lak lebih. hikhik ^_^
JanganRinduDulu

Saturday, November 13, 2010

Cuti raya korban pulak.

~~~ Saat ini detik ini waktu ini. Dikala hujan lebat menyirami pelusuk nusantara, guruh di langit memecah kesunyian dikala petang nan tak bersuara, dan tinggal aku berseorangan di sini tanpa teman buat bicara. Meniti detik demi detik menanti kehadiran mak dan ayah untuk menjemput ku pulang. Dan akhirnya semua pulang ke kampung halaman. ~~~


*hoih!! buat sastera ke hape kau nih???*

hahahaha
Budak dah banyak masa lapang memang macam ni. Kadang kadang memang suke buat ayat ayat sastera nih. Best. Sometimes rasa macam aku ada bakat kat sastera jek. aha. yeke? aku pun tak dapat nak pastikan itu. 

Malam nanti akan pulang ke rumah dan akan bercuti kat rumah selama seminggu due to Raya Aidiladha. Mak masak ape raya nanti ekk. tak sabar nak makan masakan mak!!. Mum's cook is the best!!! So so and so.....dalam masa seminggu tu tak pasti lah dapat online ke tak. Jadi susah sikit nak hapdet belog ini.

Actually ada 2 lagi final paper tak settle lagi so still have to study. But then saya sangat lemah study kat rumah sebab banyak dugaan. Antaranya:-

1. Banyak cerita best kat TV
2. Asyik rasa makan dan mengantuk aje
3. Takde meja belajar tak masyuk la study
4. Adik-adik suke nak menjerit tak tentu pasal kat rumah dan bikin aku nak menjerit gak. hoih!!!!
5. Dah memang malas tambah malas la jawabnye

Tapi walau macam mane pon duduk rumah memang best sebab dekat ngan mak dan ayah dan juga dapat tengok perkembangan adik adik ku sekalian. belajar leklok ye adik adik!!!

*Disini hari ini saat ini. 
ku ucapkan
Selamat Hari Raya Korban
buat semua*

~~Sesungguhnya pengorbanan adalah tidak ternilai harganya. 
Buat ayah dan ibu.... terima kasih atas segala pengorbanan kalian membesarkan diriku ini selama 21 tahun. Sesungguhnya pengorbananmu serta jasa-jasa mu tak dapat ku balas kesemuanya. Hanya tuhan yang tahu betapa tinggi nilai pengorbananmu ayah dan ibu~~

JanganRinduDulu

Green tonight.

Paper ke-3 dah pon selesai pagi tadi. Dan tiba tiba rasa macam dah merdeka. Semua orang buru buru nak balik ke kampung halaman masing masing. Padahal cuti seminggu sebab raya AIDILADHA and then akan sambung lagi 2 paper. hoh! another though one!!! Dan kenapa aku tak balik? Rumah bukan selangkah je dah sampai ke? sebab selangkah je lah yang tak balik lagi ni. tak nak rushing. balik esok je. =) *ceh, padahal takde orang nak ambil. =P
Setakat ni di wing blok kampus aku tinggal dua bilik termasuk bilik aku je yang berpenghuni. Wuhuuu... Nak buat apa malam ni? errr. Movie kot. dari siang tadi kerjanya internet je memanjang. hukhuk. Dan lagipon aku memang minah online 24 jam *kenyataan . tehehehe.

Bila kawan kawan takde kat sekeliling ni memang membosankan. Bila bosan pulak rase macam tak hidup. Serba tak kena. Pening layan karenah si bosan ni. Jadi kena balik rumah untuk hilangkan kebosanan tu. 

Buat Tersayang: 
Thanks malam ni. Belanja Ana makan. Malam ni Ana berjaya behave diri dan senyum. Tapi senyum tu bukan buat buat taw tapi memang nak senyum sebab gembira jumpa sayang. Takkan tak tau tiap kali jumpa sayang memang Ana gembira walaupon kerap jumpa tapi still gembira dan tak bosan!!! hehehehe. Sorry for my emotional several days before. Maybe the moon are coming soon. hakhak! =P Last but not least I LOVE YOU!!!



Okeyh. Jangan Rindu Dulu

Thursday, November 11, 2010


Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Chorus:
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

*Ulang Chorus

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
agaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

*************************************

Mood: I need you here.
JanganRinduDulu

The First Round Reward.

Yehuuuu. afta eh after done 2 paper. This body need a reward from the owner. 3 more are waiting for me and can't wait to finish it!!! Sape tak suka kalau dah habis Final Exam kan. hehe. 

So, sebagai reward aku pergi berjalan jalan bersuka ria bersama kejiranan yang juga mencari hiburan dengan menaiki 3 bijik motosikal. Best wooo merempit gitu!!! *jadi penumpang memang best la kan. hakhak.

 Motor yang siap dengan sound efek (*suara driver). harharhar

 Helmet kiut dari Taiwan. not mine but its belong to the driver. 
pakcik polis jangan tahan eh. ;) mekasih
+
+
Lunch hour di Rasa Mas yang enak berkrim disukai ramai di Jusco Taman Universiti lah apelagi. Gembiranya!! Makan honey roasted chicken rice with coke for RM4.95 . Air taboleh tukar, so redha je minum coke. hukhuk. tengok lah muka budak budak lepas habis paper.

 Maizatul, Sarah dan Amy

 Syaida Shukor yang sama je ngan menu list kat depan dia tu. hikhik

 Ini Farah Izzati. buat muka sopan santun lak kan. huh. lakonan je an an.
 
This is me! the horror girl!!! *wekk
+
+
+
Jalan Jalan keliling Giant pulak sebelum menyerang Karok box!!!

U are not the cindarella that i find. ur feet doesn't match. huhu
 this song is for you.
 Can u find me in that shallow mirror?

Lepas tu pergi melalak kat box jamban kat giant tanpa segan silu kasi pecah itu panggung!!!!! *over! Semakin hari nyanyi semakin spoil dan ada aku kisah???? Tak lupa juga untuk menyanyikan lagu penaik semangat dari Backstreet Boys dengan lagunya Drowning. hoyehhh!!

 Pilih jangan tak pilih ye cik kak....Rock kapak satuuu!!!

 Hapelah yang kau suke sangat tu. *sebab dapat karok ah apelagi....

Huh. lega. dan sekarang boleh lah memulakan sesi study semula untuk second round for this friday's paper. Microwave. *oven ke?tsk.
Mari belajar untuk masa depan!!!
Chaiyok semua kawan kawan!!

JanganRinduDulu



Tuesday, November 9, 2010

Sedangkan lidah lagi tergigit.

Tergigit lidah? sakitnye! sakit lagi kalau tergigit dinding pipi belah dalam tu atau pon bahagian dekat dekat ngan bibir tu lah. Boleh rasa ade sel terkoyak kat situ. adoiii jadi ULSER lah jawabnye tu!!!! 

Gigit lidah ada dua kategori iaitu:-
1)sengaja = tak luka punye sebab ngada ngada buat.
2) tak sengaja = luka lah kalau tergigit kuat.  :(

Ada orang cakap kalau tergigit lidah ada orang tengah cakap pasal kita. Wah kalau macam tu orang popular selalu tergigit lidah ke? ciannya. hukhuk. *sengal jek aku ni. Tapi tu mungkin hanya kata orang. hakikatnye kita tetap tak tahu siapa yang cakap pasal kita tu. hahaha. *lawak ke??ermm.. 

actually ngah mengidap ULSER mulut gak lah ni. tu pasal timbulnya kemerepekan ini. *bahasa melayu broken jugak ke??aha.
Jangan sampai tergigit kat tempat yang tak sembuh lagi tu buat kali kedua. tambah sakit wooo!!!

Kan susah nak makan kalau ade ulser. tapi mak saya kata kalau nak ulser atau juga lebih dikenali sebagai 'mata ikan' tu cepat baik, makan lah pedas pedas atau masam masam dan tonyoh tonyoh kat kawasan ulser tu. InsyaAllah berkesan. 

So, lepas ni makan slow slow. *Bila nak habis makan macam tu? ah. ikut keselesaan jaya kau orang lah ye. gahaha.

sampai disini pertemuan ini kerana diri ini ingin mengundur diri untuk pergi setardi. bai!!

ha!! jangan gigit!!

JanganRinduDulu

Monday, November 8, 2010

Esok kan 1st paper kau!!!

Salam semua...
Hari ini saya telah bangun lewat. (ceh! macam tak biasa. hukhuk)
kena study sebelum tak sempat sebab.......
BESOK 1st PAPER SAYA NIH!!!!!
Wish me a good luck eh.
Mak dan Ayah kat rumah tu doakan anakmu di sini 
(macam la mak kau baca blog? lalalala)

Times is running faster and left me behind!!!

Kame-kun:Nak tumpang tak?Jom kejar masa tu....;)
ANA: Haaa. mestilaaa you....!!!;P

Mia Sara Nasuha: GOOD LUCK kak Ana!!!
Ana: Thanks Mia yang chumel!!!
+
+
+
+
okaylah. mahu undur diri untuk sedar diri supaya pergi belajar sekarang jugak. 

GOOD LUCK SEMUA
LETS ROCKIN' THE EXAM PAPER!!!
(wadehel??)


~~~~JanganRinduDulu~~~~