Tuesday, November 30, 2010

SC day 2

Hari pertama sudah selesai.

Kini, hari kedua jua berakhir.
So...Hari kedua more on progress. Preparing the proposal which including the background information, Technical aspect, Marketing, and Financial aspect. Its not an easy thing to start a new business company. There is so many opinion from my coursemate but only the group will decide the best way to build the company.

Mood: Lilit kepala ~~
Malam ni kenalah tidur awal tak macam malam tadi. Tidur yang lambat. Sebab ape? Sebab dah dua kali datang lambat. cannot go lah! takkan nak tersingkir dari camp kot! wuhuu!!!

Alarm.......please wake me up on time!!

What happen while i'm working in lab:
 Madcaps yang dah addicted!

 Dari hujung nun...Amy, Dayah dan Mai

Coklat handmade by maizatul. SEDAP AH!! nak lagiiii.......

Makanan dan hiburan sangat membantu tatkala aku sedang bengong tak tahu nak buat kerja macamana. So, kepada sape sape yang nak join main game jom ah install ramai ramai. ahaha...
Proposal masih belum siap and esok dah RABU!!!
Masa semakin suntuk. Hope dapat complete kan proposal on time!!!
InsyaAllah~~

Good luck esok!
JanganRinduDulu

4 comments:

meomusa said...

comelnye!

madi said...

survey camp di manakah?
hope enjoy..hehe

Sophia Rani said...

gud luck ya.. :)

eh.. mintak coklat satu.. hehe

Ana Musa said...

Meo: apelah asik comel je. konpius!

Madi: Survey camp kat fakulti je..huhu Thanks!!

Sophia: Thanks. coklat dah habis dah kena makan...wuwuwuwuwu..(=

Post a Comment

Mereka kata: