Tuesday, November 2, 2010

Keep doing this every sem.


Gambar kat elearning UTM ni selalu berubah ubah tapi kenapa tak pernah nak letak gambar aku. huk. (apsal lak nak kena latak gambar kau. huh!)

Sooooo....this week adalah study week aku dan hari ni hari selasa dimana aku belum start study lagi. Weh!!! kau buat apa tak study lagi haaa?? Well, assignment lab yang aku wat last minute perlu di submit and then study terabai. Padan muka kau!!
BUT BUT BUT....i'll make sure segala hari yang terabai itu di replace. Hupuly!!!

So.. thats why i make this:
Taraaaa...... harap harap aku dapat ikut jadual ni.
walau tak lawa tapi bermakna. 
hukhuk.

Sebelum aku nak mengakhiri post kali ini. Sejuta maaf dipohon (macam hari raya pulak.) dari semua yang mengenali bagi kesilapan yang sengaja atau tidak disengajakan atau atas dasar gurauan tapi terlebih and also pray for our success!!!
Maka GOOD LUCK lah kat semua kawan kawan ye. jangan sampai tension ye. kalau tension cepat cepat cari penawar so that kita akan selalu positif dan memandang ke hadapan (kat buku lah maksudnya...)
GOOD LUCK juga kat budak budak yang nak amek STPM including my brother, Mohd Sharizan Musa (STPM candidate)...Do well in your exam neyyy...
Gambatey neyyy....
Hait! hait!
Smile Alwayss!!
say one, two, Threeeeee.......
^_^
JanganRinduDulu

2 comments:

Lelaki Ini said...

wah!!!
bagus2!!!
jgn lupa stdy!!!

gadis hijau disitu said...

Yap! yap!!
haruslah....
hukhuk

Post a Comment

Mereka kata: