Tuesday, November 23, 2010

Bila Ana Dah Start Berangan

BeRaNgan itu FuN Lah!!

Gambar pasport Betty!!
hakhak

Ade sape sape nak jadi pakwe Betty tak???

+
+
+
+
Okeh. yang atas tu main main aje dan sebahagian dari berangan yang ku lakukan petang semalam (22 NOV). Yes kalau korang ade perasan aku sangat suke Nerdy Look. tak taw lah awat che' suke sangat kat pesen tu ha.

Korang ade tengok tak kat TV iklan YES. Terhibur betul aku tengok iklan tu. Mula mula ingatkan iklan hape tah tapi lawak tang slow motion tu. hihi. Tapi baguslah. Diorang berjaya tarik perhatian penonton untuk tahu ape benda tu sebenarnya. Good for them!! dan dengan itu aku bagi lah korang tengok salah satu iklannya...
jeng jeng.....

video

Huhuhuhu. adik kecik gigi sudah tiada~~

Sebenarnye kan aku nak tunjuk sesuatu tapi takyah la. tak cukup keberanian. hakhak. Setakat ni cuma sorang je tahu ape benda tu iaitu IMIARRON sebab dia dah tengok tadi petang. Juga antara hasil berangan ku. Biarlah ianya menjadi rahsia diriku. acehceh!!


okeylah. mahu berangan sebelum tido. Bye semua..

JanganRinduDulu

3 comments:

Salimah Alias said...

comel darl.!=)

cikmemy said...

ooo..ini la keje ko dalam bilik yg sentiasa tertutup rapat....gua ngatkan lu study tak hengat donia.oh.gua tertipu..kehkeh,,,

Ana Musa said...

Sally: Thanks dear ^_^

Memy: Ahahaha. sape suh kau pikir aku study. kan dah tertipu. huhuhuhu.....

Post a Comment

Mereka kata: