Wednesday, November 24, 2010

Contest Mimik Muka Menarik~~

Mahu join tak???
Nak tahu syarat syarat penyertaan?
Click .  Click . Click

Setelah sekian lama tak join contest mana mana. Tiba tiba hari ni tergerak hati nak join contest lagi. Join sekadar suka suki dan ikhlas jauh dari lubuk hati. Cewah! ngada ngada lah kau. Mungkin aku join sebab aku ade banyak koleksi gambar yang sayang benor aku nak buang sebab bagi aku.......
"Gambar adalah memori yang tertangkap dan takkan dilupakan atau terlupa kecuali gambar tu hilang"

So.............
Gambar yang dipertaruhkan adalah..........
gambar yang kat bawah ni ha!!!

Malam malam hari muka agak kelam lah. uhukss....
Klik pada itu gambar untuk kasi besar itu gambar jugak lah. {@_@}
Kepada pihak penganjur....Saya adalah seperti yang ditunjuk oleh anak panah dalam gambar ye. hehe.

Time ni aku dan kawan kawan masa Global Outreach Program kat Taiwan.
Time ni nak merayap kat sekitar University yang kitorang tumpang tu.
Time ni tengah tunggu budak budak lelaki bersiap.
*apeda..biasenye yang perempuan yang lambat siap*
Time ni sebenarnya nak ambil gambar melompat.
Time ni semua tak sempat lompat tapi dah snap *harharhar XD
Time ni aku sangat gembira bersama kawan kawan bersuka ria tanpa ingat assignment melambak kat Malaysia. *kuikuikui....

The End Of Story =)
**********************************

Saya nak tag kawan kawan saya. sebab memang dalam syarat kena tag mereka. yeay!!
calon calonnya adalah:-
1. Tiqa

Tarikh tutup penyertaan adalah 25 DISEMBER 2010

Join jangan tak join! kasi meriah ini contest!
JanganRinduDulu

5 comments:

Sophia Rani said...

thanks tag i tau.. t i join ya.. :)

Ana Musa said...

Join jangan tak join sophia!!..huhuhu...XD

Nurul Ashikin said...

thanks 4 joining!!

Nadia H. said...

wakaka contest ke..aku mesti xkan mng sob3..

Ana Musa said...

Pepatah orang2 mengatakan:
'belum cuba belum tahu'

Post a Comment

Mereka kata: