Wednesday, November 24, 2010

Masing masing tak nak mengaku kalah lah tu


Ana: Ayah, ana ni tak suka membaca lah. Kalau menulis tu ana suka lah. huhu *gelak gedik

Emak: Ala, kau tu memang dari dulu mana suka membaca.

Ana: Ana ikut perangai sapelah ni yek......

Ayah: Ikut emak lah tu. Ayah suka membaca. Dari dulu lagi apa apa buku semua ayah baca.

Emak: Eh, kenapa mak pulak? mak pon suka membaca la dulu. 

Ana: Ermmm..........*apa apa ajelah

haha. begitulah mak dan ayah aku yang taknak mengaku perangai aku ikut siapa. hikhik. Comel ajelah mereka berdua ni. Gaduh gaduh manja. masing masing tanak kalah depan anak. hakhak. Agaknye aku lepas dah jadi bini orang nanti macam mak ke ek? lalalalala........

 Pn. Samsiah
 En. Musa dan anaknye yang comel. hakhak =P

Tapi kan memang aku agak tak suka membaca ni. Aku rasa novel yang pernah aku baca dalam hidup tah berapa kerat termasuk novel sastera tingkatan 3, 4 dan 5. *tingkatan 1 dan 2 ada novel sastera tak eh? lupe lah. =P... kira kira sepuloh novel pon tak sampai agaknye. 
Walaubagaimanapon, nasib baik aku suka menulis. Sebab tu aku suka buat karangan waktu kat sekolah dulu. Suka nak score karangan jek. hehe. Tapi bila dah tulis panjang panjang malas lak nak baca balik. Problem betollah aku ni. ngeh! 

Eh Eh. sebenarnye nak cerita pasal mak dan ayah aku tadi tu je. Kan dah melewe lewe *meleret leret* sampai kat sini hah. Dasar kuat menulis@menaip...huhu

P\S: Aku tinggal satu paper je lagi untuk habiskan final exam. Hoorey!! ^_^

JanganRinduDulu

3 comments:

Sophia Rani said...

sama la kita... tak suka baca gak... novel??? lagi la tak suka.. hehe

madi said...

gOod luck 4 ur last paper.. :)

Ana Musa said...

Cik SopHia: wah. kita geng la nih!! huhu=)

Incik Madi: Terima kasih =)

Post a Comment

Mereka kata: