Saturday, November 13, 2010

Green tonight.

Paper ke-3 dah pon selesai pagi tadi. Dan tiba tiba rasa macam dah merdeka. Semua orang buru buru nak balik ke kampung halaman masing masing. Padahal cuti seminggu sebab raya AIDILADHA and then akan sambung lagi 2 paper. hoh! another though one!!! Dan kenapa aku tak balik? Rumah bukan selangkah je dah sampai ke? sebab selangkah je lah yang tak balik lagi ni. tak nak rushing. balik esok je. =) *ceh, padahal takde orang nak ambil. =P
Setakat ni di wing blok kampus aku tinggal dua bilik termasuk bilik aku je yang berpenghuni. Wuhuuu... Nak buat apa malam ni? errr. Movie kot. dari siang tadi kerjanya internet je memanjang. hukhuk. Dan lagipon aku memang minah online 24 jam *kenyataan . tehehehe.

Bila kawan kawan takde kat sekeliling ni memang membosankan. Bila bosan pulak rase macam tak hidup. Serba tak kena. Pening layan karenah si bosan ni. Jadi kena balik rumah untuk hilangkan kebosanan tu. 

Buat Tersayang: 
Thanks malam ni. Belanja Ana makan. Malam ni Ana berjaya behave diri dan senyum. Tapi senyum tu bukan buat buat taw tapi memang nak senyum sebab gembira jumpa sayang. Takkan tak tau tiap kali jumpa sayang memang Ana gembira walaupon kerap jumpa tapi still gembira dan tak bosan!!! hehehehe. Sorry for my emotional several days before. Maybe the moon are coming soon. hakhak! =P Last but not least I LOVE YOU!!!



Okeyh. Jangan Rindu Dulu

1 comments:

hiro said...

keh2.

Post a Comment

Mereka kata: