Monday, June 27, 2011

Quality time with family

Assalamualaikum
Hai semua! =)
Semalam buat ape? Mesti jalan jalan kan? Eh Samalah! hahaha

Sabtu dan ahad yang lepas aku jalan jalan ngan family. Bukan jenjalan jauh pon. Dekat dekat je. Tapi  feeling jalan jalan ngan family kan lain ngan jenjalan ngan kengkawan. Tak gitu? hehe. Hari sabtu malam hari tu kitorang pergi belanja. Biasalah. Rutin tetiap bulan, beli barangan dapur. Tiap tiap bulan pergi beli barang dapur. Kali ni kitorang beli barang dekat EconSave pulak. Save ke? errr... tu kena tanye mak aku okay. haha. 

DAN!!
Yang paling best tiap kali habis belanja barang dapur mesti ayah belanja makan pulak. hmm Yummyy!!
dan kami pon pergi ke satu tempat yang lagi lazat serta mengiurkan ini. 
KFC okayy! KFC. hahahaha

KFC untuk semua peringkat umur tak kira besar, kecik atau sederhana. hehehehe.

Mari kongsi kegembiraan sekeluarga di KFC. =P






Hari ahad, kami ke Angsana pula. Menemani mak yang katanya nak jalan jalan cuci mata. 







Amacam? Meriah tak family aku? hehehe.
Masa yang ada bersama keluarga sebaiknya diguna sebaiknye lah sebab nanti kalau aku dah balik Universiti susah pulak nak selalu lepak lepak dengan family kan. Siapa setuju joget sekarang! Ehhh. tipu je. Kalau setuju senyum sudah memadai. hehehehe
Semoga weekend akan datang akan mencipta memori baru lagi. InsyaAllah.

Sampai di sini sahaja
Take care yallzzz
JanganRinduDulu

4 comments:

sYazY_dZaiMa said...

Weeee,best kan family meriah!! :D

Azwa Isa said...

mak ana nmpk muda sgt, mcm kakak ana je! :D

Ana Musa said...

Syazy_dzaima : a'ah. best! Heharap sentiasa je meriah sampai bila bila. =)

Kak Azwa: Yeke? hehehe. ke anaknye yang nampak tua? Alamak!!..hehehe. papepon tengs! =D

Apih El Nino said...

Jeles. I miss my family now :)

Post a Comment

Mereka kata: