Wednesday, April 18, 2012

18 April yang diingati

Kata orang dalam bercinta, tarikh tarikh penting tu kenalah ingat. Kalau tak ingat takde apa masalah sangat cuma kalau ingat ada lah penambah rasa bahagia antara pasangan. 

Bagi kes aku, at this moment 18 April is my most memorable date yang kena ingat because pada tarikh itulah si dia mengumpul sejuta semangat dan keberanian untuk meluahkan perasaan dia kat aku dan dengan hati terbuka dan bersedia aku pon menerima dia sebagai insan untuk aku sayangi dalam hidup ni. 

So far, kami telah bersama untuk 4 tahun namun 4 tahun itu hanya bilangan hari yang dikira. Yang paling penting sekali sebenarnye adalah sentiasa berdoa supaya kami kekal selamanya hingga ke akhir hayat. Hubungan ini juga diharapkan akan berkekalan dan semoga benarlah dia yang akan melafaz akad nikahnye ke atas ku.

Aku bukanlah seorang yang mudah menunjukkan betapa aku sayang kepadanya tetapi aku cuba untuk menunjukkannya supaya dia rasa apa yang aku rasa. Hanya Tuhan yang tahu betapa dalam rasa ini kepada dia dan hanya dia yang sentiasa ada dalam hati.

Pesanku kepadanya "Janganlah dikau risau akan hatiku ini. kutahu sikapku yang nakal merisaukanmu namun percayalah pada akhirnya hanya kau di hatiku"

Ikhlas,
Ana Musa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
JanganRinduDulu

0 comments:

Post a Comment

Mereka kata: