Wednesday, November 18, 2009

~~maksud kepada perkataan ini~~

B    = bagaikan ingin terbang dibawa angin kemana saja
O   = otak naik beku tidak berfungsi
S     = sikit lagi gila la
A    = ada yang terjun bangunan ni nanti
N    = ni la sakit yang paling aku benci

apakah...nama je cuti tapi aku menghidap penyakit KEBOSANAN tahap dewa dewi..nak keje tapi cam tak BERBALOI lak sebulan je..da la tengah bulan 12 da naik sem..boleh mati aku kalo sebulan aku macam ni...SERIUS...!!! mmg bosan giler dok umah tak taw nak wat ape...mesti korang akan cadangkan gi la jalan kan...haha mesti punye la..tapi malang sekali aku dilarang keluar berjalan ke tempat yg paling jauh pon 10 minit perjalanan berseorang diri....apakah...tu yg aku tanye..dewasakah aku?haha....aku okeh je sebenarnye nak gi jalan sorang2 tapi mak n ayah tak bagi..apela naseb..serius weh bosan...ni pon aku pujuk ayah ku supaya bagi aku ikut dia gi keje coz kat tempat keje dia ade WIRELESS so boleh la aku membuang masa terluang aku tu kat internet ni..lega sikit..at least terisi hidup aku hari ni..Alhamdulillah..........takpelah...
sabar itu separuh dari iman........
semua ni jap je kan...

one more thing...!!!
can't wait till dis sunday come....!!! nak kuar ngan Mohamad Shakib....lame seh tak jumpe...Ehem..ehem...paham-paham la yerk...hahahahhaha..ok la..

JaNgaN riNdU DuLu..................................


disebabkan aku banyak free time jadi aku gabungkan wajah2 kwn2 sekelas aku ni..tapi ladies je la wat mse ni.......{@_@} 
 

2 comments:

cikmemy said...

kalau 10 minit 2 sampai mane?taman u pon tak sampai.x pe.sabar eh cik ana.balik u kang kte jalan puas2.huhu

imiarron said...

kau mmg bdak kechik. manalah makapak kau nak caya kau kua umag sensorg

Post a Comment

Mereka kata: