Thursday, December 17, 2009

yesterday AND today

::yesterday::
lepas balik dari dinner ngan shy aku dapati roti yang aku letak atas katil sangat comel disitu...huhu..mari kita lihat sape yang kenaa.............
-
-
-
-
::today:: 
de satu ayat yang best nak share ngan korang nih.... 

IF YOU LOVE SOMEONE SET THEM FREE,
IF IT WAS MEANT TO BE THEY WILL COME BACK TO YOU..... 

{En.Razak}
tadi de klas data collection ngan dia.....
as usual dia mesti mengajar punya walaupun kadang2 bosan+ngantok dalam kelas dia coz dia cakap satu persatu..pnat tunggu dia habiskan ayat dia....

de la beberapa orang coursemate aku ni dtg lewat kat kelas dia tadi...aku da terfikir mesti dia nak perli pasal lewat gi kelas...
tup..tup...dia cakap gini...
"nape pakai selipar pegi kelas saya? ade banyak virus"
wahaha...unexpected....katanya lagi....
"lain kali jangan pkai selipar datang kelas saya"
haha......

ni loa keadaan barang2 aku mase kelas dia tadi.....
jeng......jeng......jeng............


PesaNan pEnaJa:
  1. magic pen tu aku baru beli saing2 adik2 aku beli baju sekolah diorang..ala 'sale kembali ke sekolah... '
  2. pen pendek tu tadi da mula menunjukkan simptom habis dakwat...haish...
  3. yg de lmbang UTM tu adelah slip result budak2 yang lom balik tu...bila tah nak balik....
  4. buku nota tu aku salin je apa yg En.Razak tulis kat papan putih...tapi x masuk pape pon kat otak aku coz hilang konsentrasi....
thats all for today...try again? maybe next time...(versi crazy taxi)

jangan rindu dulu.............

1 comments:

imiarron said...

razak. selipar gua bersih ho. sebab itu kitorg dtg lambat. cit. haha

Post a Comment

Mereka kata: