Sunday, February 21, 2010

hangout till mum get angry~~huuu

cuti..cuti...cuti...eh silap...saat n detik aku menulis post kali ni aku semestinye da blek UTM da....hehe...saje blek awal...x sgka lak rmai gak blek awl...
HEY...!!
aku ni nak story psl cuti aku...pe lg kan...msti r aku kua jln2....jom tgk pic2.....lalalala~~
ni haku la....


 
 
pic2 di atas ni adalah waktu aku kua ngn cousins aku...hehehe....

pic yg bakal kowang tgk ni lak time aku kua ngan ex skul mate aku time aku f4 n f5....
~~lalalala~~~
ni la keje aku sampai mak aku bebel kat aku....hehehehe
tp mmg syok gle r dpt kua jln2 cmni...
byk je aku nak cite kat korg psl insiden2 time kua ni tp aku x larat cite laa...
huhu~~~nak tito...

jangan rindu dulu...heee{@_@}

4 comments:

Sophia Lee said...

berjalan2 mmg sgt seronok...
time cuti bersama members..
;)

gadis hijau disitu said...

huhu...sgt pantas memberi komen...
well...mmg seronok...
lg2 ble kwn yg da lme x jmpe n dirindui..huhu..
girls mmg camtu ke ek perasaan dowg...including me myself....hehe

Sophia Lee said...

sbb mmg sedang on9.. dats why pantas.. hehe.
yup.. gurl feeling len ckit.. mmg cm ni..
me also...
;)

MUHAMMAD NUR AZFAR BIN NOH said...

hahhaaha...oi....kuar xajak...da la....huhuhuhu

Post a Comment

Mereka kata: