Saturday, February 6, 2010

.K.E.S.E.D.A.R.A.N.

its saturday evening.langit mendung.jiwa kosong.

macam lame je x update blog ini walau pn hanya selang beberape hari je kot...ahha...maybe its bcoz of the traffic of my work r bz.

lately aku rse x bgos la akan dri ku ini.......
nape??bcoz i submitted my assignment after the due date.(ni kalo si ceding tu bace mesti tawekan aku..haha.pdn mke!).dulu aku ok je anta ikut time even the assignment is bad.haha...aku taw itu.

tp skrg ku rse ku da sedar diri blek.wtever pn, the most important is to submit ur work on time either u finish it or not! be urself n not to be influence by others ok!

.be yourself.
.love yourself.
.love your life.
.love your future.
.love your work.


wait, i hav aquestion to ask.....
adekah aku telah berubah??berubah cane??
aku jahat x?dr segi?
aku comel x? (ahaha...xya jawab...juz perasan...huhu)
kalo ade yg nak jawab silalah jawab dengan seikhlas anda...
saye menerimanye dengan max positif think.(kalo de yg jwb la kn..hmm)

k la...lately also aku krg feel nak menulis...thats why pendek je edisi kali ni..hehe..

ppl...........jangan rindu dulu k.


2 comments:

dylahluvslamington said...

weh cantek la gmbr atas! suke2.. look so fun n bright n a hint of american aparel effect.. it suits u

gadis hijau disitu said...

uhu..maceh...xtvt dikala bosan....

Post a Comment

Mereka kata: