Wednesday, July 21, 2010

Nak title ke?

Update Belog Time!!!
ahaha
actually sejak dua tiga lapan menjak ni takde ilham la nak menulis
tak bez nye . sebab saye suka menulis jadi tak kire walau nothing to say, aku nak tulis gak!! huhu...

its been more than one week i've started my new semester . I'm in my 5th semester . waaa . sudah tua laa . tapi bole tak nak kekal muda jek?? bole kan?? first impression for this semester is cam busy je . hupuly boleh tangani ke-busy-an itu dengan bijak dan cekal . oyeh!!
like always.......new semester have new spirit....macam2 semangat...nak belajar setiap hari la . xnak wat kerja last minute la . nak belajar dulu before lecture la . then nak jimat money . tapi tu sume need kesungguhan yang mendalam kerana saye adalah PEMALAS!!! haha . need to change from PEMALAS -------->>RAJIN

oh oh . . puasa belum habis ganti . . esok harus puasa la gitu . bile lagi kan . . 
Baju raya SEDONDON ngan Mohamad Shakib da beli . . !! yepee!!
what color is it?? 
COKLAT menjadi pilihan kami this year . 
so what yours???
jangan tunggu lama2 nanti lama2 tukang jahit tutup kedai . . huhu
ok . thats all for today . bersurai
+
+
+
dengan ini saye lampirkan suasana jalan2 di GEGO at Johor art festival
JOHO Lost Malaya
 ok bye!!!
Jangan rindu dulu!!!

1 comments:

nap.s.ter said...

hahahahaha.bsuk gile mke ak dlm pic last.eeeuuwww

Post a Comment

Mereka kata: