Wednesday, July 28, 2010

Saya senang hati malam ini...........

Suka....Suka....Suka!!!!!
Plan nak buka puase same je tapi tiba2 rasa nak jalan2 kat Danga Bay lak malam2 ni...
tapi dia cam nak cari excuse untuk tak nak pegi je...hurm...pe ley wat...
ish..mane ni..lambat sangat sampai nak amek aku?? (tmbh hilang mood disitu)

tapi..tapi..tapi...
Si dia ini sekarang memang sudah pandai amek hati saye!!!! i like 100 times plus plus!!!
Dia cool dulu..wat lawak sket2..even aku respon ciput jew...then ajak gak gi Danga even aku kate tak payah dah..haha

Sampai danga...beznyer tengok laut...jalan same2..bual2 same2...taking pictures for memories...seronok je malam ni...

" Ikan-ikan (ikan todak)...nak taw tak..saye sayang sangat budak ni.." (Tangan menunjuk ke arah Si dia..)


Lame tak dating macam tu...seronok....thanks sayang....luv u so so so much..oppss..jangan jeles dengan saye..hehe...ok lah..


Jangan Rindu Dulu~~

2 comments:

meo musa said...

huhuhuhu... scary siot

gadis hijau disitu said...

huhu.....scary sgt ke???
pencahayaan je tu

Post a Comment

Mereka kata: