Wednesday, July 21, 2010

TERSEDAR

ok . aku taw aku bru je update tadi tapi aku tiba2 rase nak tulis something ni coz its hurt . ye . aku akui sometimes aku ni bodoh dan buta hati . tak kenal mana kaca mana intan . mane real mane fake . juz bile mase berlalu dan suddenly aku TERSEDAR yang aku tersalah pilih . its happen twice in my life now . aku buta hinggakan ape orang sekeliling aku nasihat aku tak peduli . rase bodoh je time TERSEDAR tu . baru aku taw aku salah . you are wrong . then aku decide nak remove kesilapan tu dari hidup aku and learn from the experience a lot . i must learn from it!!! have to!!!

However, I feel glad that I still have people who love me sincerely and appreciate me as their friend or whatever . buang satu tak bermakna kurang . kurang tak bermakna tak happy . So from now on, you are not in my life . even there are still memories between us but now its nothing for me . juz goodbye from me to you . may god bless you in your life . thotttt

jangan rindu dulu~~

2 comments:

imiarron said...

aiya. apa ini motek?

gadis hijau disitu said...

juz a luahan ke tidak puas hati an...huhu

Post a Comment

Mereka kata: