Tuesday, August 3, 2010

Aku 'berkulat'????

Semalam first game untuk netball match . Alhamdulillah kitorang menang bantai sampai 11-4 . . . hoyeh!!! hari ni and esok ade lagi then akan menentukan either kitorang masok semi or not. hupuly all of player can do well and win again and again. InsyaAllah.............

semalam lepas kelas belah malam yang agak mengecewakan diri ini tu aku meng ' happy' kan diri ngan ikot jiran sebelah menyebelah pergi ngeteh malam2 kat FKE . reda la jugak kekecewaan ku itu . 

Tapi bukan tu yang aku nak cakap sgt..(sbb nk lupakan..haha)..time ngah makan2 tu tempat tu bukak citer Cina. aku dapat perkataan baru iaitu 'berkulat'....baru ke??haha....'berkulat' yang aku kata baru ni sebab ia digunakan kepada orang yang suka menyendiri dalam bilik and tak nak menikmati syok nye jalan2 . alamak!!! aku kew?? eh tak tak . . aku salu kua jalan2 . . jadi tak 'berkulat' la kan? haha. . cuma aku berkulat sebab selalu prefer dok dalam bilik dari melepak kat bilik2 kawan yang lain . bukan ape . aku ni PEMALU orangnye . . hahaha . .ye ke?? question mark???

cerita untuk tajuk aku 1 paragraph je sebenarnye. . haha . semua tertipu . . 

Ana yang blur tataw nak write apelagi . . shud stop here and go find new idea for the nex writting~~~maybe result for this evening netball match...ngeee

btw,,,, jangan rindu dulu

2 comments:

'AQILAH said...

kite kan selalu lepak bilik salwa? hee

gadis hijau disitu said...

i mean kat u ni la..huhu

Post a Comment

Mereka kata: