Tuesday, August 24, 2010

His '21 years old' day.

hokeh . lambatnye update . story ni da lepas 2 hari dah . consider dah lambat ke? huhu . Aku celebrate birthday Mohamad Shakib 1 hari awal atas sebab2 yang tak dapat dielakkan . Sorry dear . Love u dear . oppss . hehe . 
  orang cakap  
MASA ITU EMAS
So aku rase best gak bagi hadiah tu untuk dia . emas tu . ehe . so aku pon kasi masa aku untuk berdamping ngan dia . ayat xley blah . ahah . dah lame kitorang tak keluar lame2 berdua dating and berbual lame2 . so aku ambil peluang ni untuk dating lame2 . yepeee .

birthday boy!!!!
mmuahh2x
hahahaha

Sayang . Selamat Hari Jadi
welcome to the club of 21 years old
hahahaha
I love u forever
Really feel happy being with you
just only you for me
and me for you
InsyaAllah

bak kata sayang "umur dimana kita dah tak perlu 'parents guidance' dah"
ha?? xperlu dah??
eh . eh
maksudnye kalau ape2 dokumen dah tak perlu bawah jagaan ibu bapa lagi dah . kira dewasa la ni kan . cewah . 
Kalau 'parents guidance' pasal hal2 hidup ni aku rase masih perlu . 
sampai bila2 pon aku nak parents guidance . 
juz maybe after kahwin kena tambah la 'husband guidance' . haha . wujud x?
okeh aku da merepek jaoh . . kite tengok gambar jela ye .
Weewit . . ehe
Here I am
Yang disempurnakanmu
Perfect two
For the rest of my life
Lots of love----Ana Musa to----Mohamad Shakib

gotta stop here
Jangan Rindu dulu

2 comments:

meomusa said...

erm...

gadis hijau disitu said...

nape erm???

Post a Comment

Mereka kata: