Thursday, August 5, 2010

Post ke 112

Esok and jumaat aku takde kelas . heaven dowh!! haha . tapi hupuly aku ley gunakan mase yang terluang tu untuk siapkan segala kerja2 tertunggak . jangan tido saje maaa . . huhu . . 

kerja2 aku:
+Lab digital image processing (lama dan baru)
+Assignment oceanography
+Assignment digital image processing
+Lab microwave

empat je??haha . even empat je tapi isinya banyak uuu . . 

 ngah study pon nak amek2 gambo

additional work ... tournament Netball . setakat ni kitorang berjaya masuk suku akhir tapi game hari ni (RABU) sengit . sedih je. . 12-13 tu . . takpela . doakan kejayaan kitorang esok  (KHAMIS) ye. . kitorang kena menang esok barulah atleast dapat gak medal gangsa!! Medal cantik and I WANT IT!!!!! haha . . lagipon next year aku tanak involve sukam dah . . hihi. . da malas

Mak suruh balik rumah sebelum puasa . nak ukur badan untuk baju raya . .hehe . So kalau Netball aku kalah sok aku balik jumaat siang tapi kalau kitorang menag esok (HOPEFULLY) . . aku balik jumaat malam lah . . 

Ahad, Isnin and Selasa . . . Camp Course aku . . kat Ulu Tiram . . >>mesti Tiram Indah Village kan . . x minat sgt sey . . tapi dah bayar bek pegi je . . 

Then awal ramadhan kena sambut kat rumah . . baiklah!!!

Jangan rindu dulu

2 comments:

meo peminat blog selak pintu said...

comel ah gambar yg ni

gadis hijau disitu said...

peminat blog selak pintu???
waw..terharu..
mekasih mr meo..hehe
pic tu pic 2 thn lps la..haha

Post a Comment

Mereka kata: