Thursday, December 2, 2010

Bila kaki wayang dah mulakan langkahnya

Oh. Malam semalam tak larat sangat nak menulis walau ada je point nak menulis. So, pagi ni aku tak lepaskan peluang untuk menulis ape yang bermain dalam sel sel otak aku nih. Bukan ape sangat pon.
Just nak story pengalaman aku saje.
ihihi...^_^

 Keluar dengan budak ni!

Last night....cewah! aku keluar lah untuk menonton wayang. Dalam target nak tengok si dia ni....

RAPUNZEL: Tangled

Tapi nak juga tengok mereka ini juga.....

Harry Potter and The deathly hallows

Tak dapat tengok rapunzel sebab datang wayang agak lambat and then terlepas masa tayangan. Oh no...

Tak dapat tengok Harry Potter sebab masa tayangan lama iaitu 2 jam lebih and tak mahu rushing nak balik nanti. *maklumlah kena balik sebelum pukul 12 macam cinderella tu...hakhak*

Last last tengok cerita ni je lah......

Unstoppable

Cerita ni story pasal train yang bergerak dengan lajunya tanpa pemandu. *ada hantu ke??? * eh, bukan lah..... pekerja kat stesyen train tu buat kesilapan hingga menyebabkan train tu bergerak sendiri tanpa sempat pemandu train naik ke atas train tu. Then, pelbagai usaha nak stop kan train tu dilakukan sampailah.........jeng jeng jeng....Korang tengoklah sendiri yek. haha

Pada pendapat aku cerita ni best la jugak sebab dari feel nervous dari cerita tu sampai kat aku yang mane aku pon feel nervous and curious ape yang akan berlaku kat train tu. Macamane nak stop kan train tu. dan macam macam lagi... aku bagi 3.5 bintang untuk cerita ni. hoyeh!!

Hope before end of this week aku dapat tengok Harry potter and Rapunzel. Nak sangat!! heheh. 

okay lah. kena sambung buat proposal. 
TaTa


janganRinduDulu

1 comments:

madi said...

saya kaki wayang juge..
suda tgk ngangkung..sgt tip top
rapunzel juge bes..funny
harry not bad tp agak lame & slow
sbb bru part 1 kan..

Post a Comment

Mereka kata: