Saturday, December 4, 2010

"CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

Contest! Contest!
Jom Join
Nak Join click-->>  SAYA NAK JUGAK!

Untuk mengajak kawan kawan aku untuk join contest ni, aku nak tag mereka ni..

1) Tiqa (as ussual.hehe)
3) Yana

Dan Picture yang terpilih kali ini adalah:-

Tagline:
"Kami tak reti duduk diam.
Sebab tu kami happening!"

*click pada gambar untuk kasi besar punye view.....*

Saya pencinta warna HIJAU!!!

itu sahaja dari saya. Good Luck untuk diri sendiri~~ ada rezeki ada la. Yang penting Enjoy!! hikhik

JanganRinduDulu




2 comments:

yana zuera said...

thnks chen!. :)

idAti mALek said...

halo2.
anda memang chill-lah!
Thanks for joining CONTEST GAMBAR PALING CHILL!!

folo anda kembali :p

Post a Comment

Mereka kata: