Tuesday, July 5, 2011

Bila atok buat BBQ

Assalamualaikum!

Sebenarnye nak update semalam tapi semalam takde mood nak update. =)
Actually nak cerita pasal aku balik kampung ahad lepas. Cerita apa? Ape ek? haha.

Kampung ni belah mak punya. Tiap tiap bulan mesti balik kampung ni. Kalau tak, atok abah mesti telefon mak tanye bila nak balik. Alah, bukan jauh mane pon. Kat Kulai je. Kalau ikut speed ayah aku bawak silap silap 45 minit pon boleh sampai. haha. Tapi balik kali ni aku excited sikit! haha. Sebab atok panggil balik semua anak anak dan cucu dia untuk makan besar! Dia nak buat BBQ ramai ramai. *meleleh air liur*

Malas cakap banyak, baik layan gambar pada hari kejadian. heuheuheu =P








Yap! Macam ni lah suasana kat kampung hari tu. Punyalah ramai sebab semua anak anak atok abah balik kan. Dengan cucu cucu dia yang masih kecik dah macam boleh buat satu team bola. kuang kuang kuang. 

Kalau atok nak buat makan makan lagi pastikan ana masih kat rumah taw atok. jadi boleh lah ana ikut mak balik kampung nanti. haha. 

JanganRinduDulu

4 comments:

meo said...

erm... satey...

cool ah ade motor!

Legasi Piston Pecah said...

sedap2!

YamaShita KaiTo said...

pergh~ lapa seh tengok makanan..... :|

Ana Musa said...

Meo: Tu baru sebijik moto yang u nampak. kekekeke

Piston: Tengok pon tawu sedap ek? Apatah lagi dah rasa. =P

Asim: Ada ke orang tengok makanan kenyang? =P

Post a Comment

Mereka kata: