Monday, October 25, 2010

Gila FINAL!!!

Final semakin dekat!!! ayooo!! ni hah jadual saya!!

macam biasa.
bila exam dah datang.
gila pon nak datang gak.
tambah tambah dengan kerja di hujung tanduk yang melambak lambak.
asal siap hantar then lega.
apa nak jadi lah dengan budak budak zaman sekarang ni.
iaitu aku lah! haha

Selalunya bila study week jek start lah berfesyen rambut tocang satu lah dua lah tigalah supaya senang serap ilmu. haha. muka konon konon skema padahal dah gila. 

 Muka nak menempuh FINAL!!!

 Ape kes muka macam tak rela nak menduduki FINAL!!

Kegilaan FINAL pasti muncul jua!!!!!


adalah sikit sikit gila dah datang tuh
ape ape hal GOOD LUCK lah kat semua yang sedang, bakal dan yang dah pon boleh la menempuh FINAL!!!!
JanganRinduDulu


2 comments:

YamaShita KaiTo said...

haha~ budak yang suka post gambar dia... ;p

"loser...double loser...what ever...moron!!" haha~

best r quote nie.... ;P

gadis hijau disitu said...

hey you!
You Loser!
hahaha....

Post a Comment

Mereka kata: