Friday, October 29, 2010

Mata kau cucuk hati aku lah!

Macam biasa. hari hari kerja aku internet browsing (browse la sangat). Tiba tiba tadi aku browse gambar gambar KAMENASHI KAZUYA. Aku betol betol tak ingat ape punca aku search dia ni tapi aku memang dah lama admire ngan muka dia tu. sekarang baru nak teruja kot. hakhak. Lambat betol. Mata dia betol betol meragut jiwa. haha. abis laa. minah ni dah terjebak dalam dunia japan nih. opsss...



Tengok tu renungan dia. adoiii

Tiba tiba aku nak tengok semua cerita jepun yang dia ni ade berlakon. Sape ade??

Kalau muka serius pon dah meragut hati. Senyum apatah lagi.



Ha. nak tanye. sapa sapa ade cerita 'NOBUTA WO PRODUCE' tak?? Saya sedang mencari cerita tu sebab ade gabungan dua hero comel kat bawah ni. hikhik..

Kame-kun dan Yamapi

Si Yamapi ni pon boleh tahan jugak. ahaha

okeylah. ni hero pujaan musim kali ni.
musim akan datang tunggu angin monsun.
SO
JanganRinduDulu

3 comments:

cik itahateru said...

thumbs up..!!

YamaShita KaiTo said...

haha~ mesti sebab mata dia cm mata aku, sebab 2 ko berkenan, kan? hahaha~

gadis hijau disitu said...

Excuse me ye Yamashita...
tak langsung okeh!!!
perasan lah kau..Loser!!
hakhak..

Post a Comment

Mereka kata: