Saturday, October 23, 2010

Manusia LOSER!

Tadi pergi makan dengan Shakib. Time nak balik and keluar parking kitorang accident sikit dan yang saya tak puas hati ianya bukan salah kitorang tapi orang kete lain tu semahu-mahunya ingin menyalahkan kitorang. Hanya kerana kereta dia kereta besar dan kereta Shakib hanya picisan. LOSER PUNYE ORANG. Kau dah salah nak tuduh orang lain. takde kerja lain ke selain menjatuhkan orang kurang berkemampuan? dan lagi kau dah la lebih tua dari kitorang. tak sepatutnya kau tunjuk perangai kurang ajar kau kat kitorang. bukan tak boleh bincang baik-baik dan tak perlu menyalah-nyalah kan kitorang. Macam bagus padahal tak bagus pon kau tu! kereta kau hanya calar dan itu kesalahan kau sebab undur tak reti tengok belakang dan apehal pulak kau nak pertikai lesen Shakib? DOUBLE LOSER lah kau!! dan lagi apehal kau nak tanye kitorang dari fakulti mane dan tahun berapa. Tak perlulah kot. Hanya accident kecil macam tu kau nak bawak ke atasan? kau nak ape? duit? mintak lah. kitorang takde duit pon nak bagi. Kereta Shakib memang takde road tax tapi bawak dalam Uni je lah. kau kesah apehal? nak bayarkan? WHATEVER!! You are actually MORON!!

Aku cuak tapi aku lebih kepada geram sebab nasib aku malang jumpa ngan rakyat Malaysia yang LOSER macam kau ah!

JANGAN RINDU DULU

3 comments:

meo said...

erm... kereta besar tp otak kecik..

gadis hijau disitu said...

Tahu takpe. jangan jadi orang macam tu k. jadilah rakyat malysia yang harmoni. huh

YamaShita KaiTo said...

"loser...double loser....whateveerrrr...MORON!!!"


huhu~

Rilek ana...rilek...

Post a Comment

Mereka kata: