Monday, May 10, 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

wawawweeee
disebabkan nak holiday dah ni jadi secara suke relanye nak masok satu contest ni . contest apa sih??? tengok title post la....haha
ayah aku memang suke bawak family jalan2
walaupon juz dalam Malaysia tapi still bercuti kan
Cuti-cuti Malaysia

korang tak terase nak join ke? aku yakin korang pon de pic2 yang percutian yang boleh dipertaruhkan~~nak join?? u better click -->> WELCOME
 sticky pic utk contest ni
+
+
+
All pictures yang dipertaruhkan located at 
Melaka bandar bersejarah
Bertarikh 13 dan 14 Disember 2009
name glamer??mestilah
ANA MUSA

 Ular atas tengkuk!!!
waaa.....
time ni kat bandar melaka
yang ade jual macam2 tu .key chain, T-shirt melaka, bakul2 anyaman, kipas tangan, topi dan macam2 lagi ah . senang cite kalau korang nak beli souvenir kat sini la lokasinye...
tapi ular tu bukan sourvenir utk dibawa balik taw..haha..utk amek gambar je. (^_^)v

 A Famosa!!!
tiap kali datang melaka ni la tempat wajib lawat
korang pernah gi tak??
first time dtg sini mase tadika kot..huhu


dah penat berjalan2 di bandaraya melaka~~
mandi mande kat air laut puler~~
lokasi adalah Tanjung Bidara
mari2 ke MELAKA!!!
+
+
+
errr...cik mekchu
selain pic kat Melaka ni...saye nak selitkan satu lagi pic sebab lokasi tempat ni sangat indah dan tak dapat dilupakan~~
kat mane??
Tanjung Balau
air yang biru terbentang luas
serious cantik view tempat ni
+
+
+
dah siap!!!
thats all from me..=)
tata..jangan rindu dulu

2 comments:

churalliya said...

saya pilih gmbr yg last tu.. mmg cantik.. tq join contest..
-checked by mekchu-

gadis hijau disitu said...

toce2....
appreciate sgt!!

Post a Comment

Mereka kata: