Sunday, May 2, 2010

Senyum Dapat hadiah laaa

Jalan punye jalan punye jalan pastu brek (brek pakai mata je..haha) . JUMPE CONTEST laaaa . tangan da gatal hati da miang . Nak join la sey contest ni . sungguh interested . well . minah ni memang suke contest2 ni .

Contest dari mane aku tengok ni??? dari blog cool gitu
+
toing!
+
toing!
+
toing!
+
Sticky  pic contest ini
+
Toing lagi !!
+
kita cite pasal syarat2 penyertaan dulu nak?? .
(tak kira!! nak gak..haha)
+
1. tak kira la Umur berapa pon . masok la . tiada halangan untuk umur anda2 semua . cewah . 
2. 1 gambar je yang ley dipertaruhkan . lbey2 bole kene Reject tuuu . pastu gambar anda2 saje taw . 
3. Contest pon pasal senyum . jadi pic kena la yang senyum lagi ikhlas . muncung2 tabuleh taw . haha
4. gambar kena yang sengsorang je . satu orang je . solo beb!!
5. Follow her!! follow her!! follow sape? hish, mestila Owner contest .
6. Maka dengan itu korang sediakan lah entry special untuk contest ni n link kat blog owner . 
7. yang ni jgn lupe . Sila TAG minimum 4 orang . sesape je la yang korang rase nak tag and cam bese la make sure let them know u tag them . huhu

pastu korang tunggu la sampai due date: 20 May 2010

haha . ade lagi ni . sila sertakan sticky pic contest ni (pic kat atas tu la) and explain pasal nape anda2 suke senyum
+
+
. eh . eh . eh .
mane pic aku?
ok ok
ni pic yang nak dijual eh bukan!! nak dipertaruhkan laa..heee
(Cik abang pilihkan . hehe)

. Senyum selalu . everyday . everytime .anywhere .
da memang menjadi moto untuk diriku supaya selalu senyum . ade ke orang yang suke tengok muke orang yang masam atau sedih je?? kan kita gembira kalau tengok muka orang senyum je . sejuk je hati . hehe . . Selain untuk menjadikan kita awet muda la kan kan . hihi

Kenapa aku suke senyum?? supaya orang lain senyum kat aku gak . tak bagi muka garang dorang tu . takuuutt . hahaha . Senyum gak bole wat aku dari marah jadi tak marah .Advantage kalau senyuman tu ikhlas dan manis maka dari orang nak marah jadi cool plak . ahahahaha . trick baik punye .

maka anda2 semua senyum2 la selalu . hidup kena ceria barulah warna warni . hihi . banyak kelebihan senyum ni . cuba senyum dari sekarang . 
say threee......
ha kan da senyum tu . . hihi
ok lah . 
good luck kepada semua yang join contest ni gak!!!

tag people::
NADIA
AQILAH
TIQA
NOCHA

jangan rindu dulu~~~(^_^)v

7 comments:

anisalya said...

akak pun suka contest2 ni.blh buat hlg tension.tk menang xpe jji hati puas...

hudhud said...

cantik ! :)

Nadia Ibrahim said...

ala aku xde pic snyum la..
hehe..

gadis hijau disitu said...

kak Anisalya: jom la join contest ni..huhu..

hudhud: thx!! =)

nad: ko amek la pic senyum mulai dr skrg..huhu

GhOsToNe said...

chaiyok2!

meo188 said...

cute!

Miey said...

boleh le boleh le berada dalm rank 15 keatas..

Post a Comment

Mereka kata: