Monday, May 10, 2010

Tak perlu ke kelas

Esok dengan rasminya cuti semester ku bermula . Lebih kurang genap 2 bulan jugak la mase yang tinggal untuk aku bercuti . cuti 2 bulan?? macam2 bole berlaku . Tapi aku da plan cuti ni seperti mane aku dah bagitahu kat post2 before ni yang aku nak keje!! Dari aku duduk rumah mengembangkan badan baik aku kerja . Aku doa2 moge takde pape masalah la sepanjang aku kerja nanti . Nak kerja ape? tak cari lagi tapi akan cari dalam mase terdekat ni . lepas ni memang susah la aku nak online sebab kat rumah takde internet . tengoklah kalau aku rajin aku gi la mekdi ke . cyber cafe ke . hehe . sian blog ni nanti . tak update sangat nanti . Janagan rindu dulu taw . Panjang umur kita jumpa lagi bulan Julai nanti . hehe . ??(^_^)v
kat sini nak cakap banyak topik sebelum aku dah tak dapat cerita dah sebab cuti kan . . next sem i'll move to new room . yang mane aku akan duduk dekat bilik single!!yepee!! idaman tu sebab nak hias bilik!! hupuly . . 

so, to my current Roomate-->>Miss Syaida Shukor
" Thanks for being my good roomate for one year . kat sini nak cakap sorry if banyak menyusahkan . terpakai, terbuang, terambil, terkasar bahasa, terbising, dan segala ter yang aku wat and wat hang tak selesa . Halalkan makan minum aku . aku taw hang memang suke menjamu aku dengan makanan and aku yang kuat makan ni jarang tolak . thanks friend!! see u next sem in class!!!! "

Ayah da plan nak bawak pegi holiday bulan Julai nanti . eh . bukan da naik sem ke?? tak tak . . belum lagi . seminggu sebelum aku naik tu la nak pegi . nak pegi mane?? nak pegi Hari Keluarga tempat kerja ayah . memang hampir tiap2 tahun ade event ni . lokasi pulak dekat "TELUK GOREK"
kat sini hah!! pic ni amek kat internet je . ihsan Pakcik Google~~
harus bawak camera ni!! nak amek pic banyak2!! Semoge segala rancangan berjalan lancar and perjalanan selamat pergi dan pulang!! Aminn~~

Kalau ade mase lapang, aku nak jalan2 ngan kawan2 lame yang sangat2 dirindui dikala ini . nak sangat jumpe korang . . 
bile kita nak reunion nih?? haha..asik plan tapi tak gerak2 . ye aku tahu . kita semua bz . lagi2 nak tahun 3 semuanye kan . mesti tambah bz . mungkinkah bile ade sorang kawin make dgn auto nye terjadilah reunion kite??hehehe..sape kawen dulu?? tu yang kite tak taw . .

korang2 ni juge sangat dirindui . jom la jumpe . hihi . 

IChA !!!!
kat rumah aku nak kerjakan budak ni
walaupon bukan adik aku tapi bole je aku nak declare doa jadi adik angkat aku
haha...

to my DEAR~~~~
i know we both will be busy with our own work . u work there and i work here . our time for dating telah dikurangkan kerana ke-busy-an itu
gonna MISS YOU A LOT!!!
I love u everyday!!!

masa mencemburui kita sebab aku kena berkemas sekarang sebab nak balik rumah dah

jangan rindu dulu!!!

2 comments:

meo188 said...

hehehhe... cool pic...

cuti2 eh? bestnye :)

churalliya said...

check senarai peserta contest di churalliya.blogspot.com
tq

Post a Comment

Mereka kata: