Tuesday, May 18, 2010

Terima kasih cik Imah

Cik Imah adelah jiran saye dan saye berterima kasih kepada dia sbb bagi pinjam broadband dia kat saye . huhu . klo tak takde maknenye aku dapat update blog yang kene tinggal ni ha . 

petang ni keje . uh ah . ade budak tanye aku . "akak keje saje2 ke nak kumpul duit?"
haha . soalan cepu berlian . sebenarnye berkait je dua2 tu . aku jawab mane2 pon betol . so cakap reason ake keje adalah dua2 tu . bila dok rumah jadi bosan . bila bosan rase nak jalan2 . tapi nak jalan2 takde duit pon tak dapat jalan . jadi kena la keje untuj dapat duit . tapi tak dapat jalan sangat la kan . haha . aku taw xde sape nak pekerja 2 bulan je macam aku ni . tapi sori la ye majikan ku . memang aku keje 2 bulan je ni . haha . janji ade je yang masyuk . pengalaman pon bertambah . 

tengok ni!!!!
ni adalah  birthday present dari mak untuk ku~~
suke2!!!!
~~thanks mak~~
Love u~~

nothing special untuk aku tulis sebenarnye . tapi suke untuk aku update blog ni jugak . life aku sekarang kat rumah and kat tempat keje je . walau keje aku tu wat aku bosan sampai tersengguk ngantok tapi biarlah . janji dapat keje . dr xde . haha . 
k la . . bye semua . ade mase ade peluang aku update lagi . 

jangan rindu dulu~~
selamat bercuti bagi sesiapa yang sedang bercuti

5 comments:

meo188 said...

cuti?

'AQILAH said...

tak cuti...dah start kelas.

sachi yamaguchi said...

cunn tuu kasut..ekeke~ kim salam kat shakib eaa..hehe..ske tgok u guyz cple kat UTM..

churalliya said...

wah.. high taste la mak u.. kelasss..

top 10 BEST VACATION PHOTO by mekchu dah keluar.. check it out!!

meo musa said...

slmt bercuti!!!

Post a Comment

Mereka kata: