Thursday, January 6, 2011

Congestion in my head

Assalamualaikum

Tajuk je speaking. Isi still bahasa Ibunda. Malaysia Boleh. erk >.<

Hurm. Tengah frust ni sebab kasut sukan hilang sudah! cari merata tak jumpa maksudnya hilanglah kan. Dugaan. Nampak gaya angan angan nak beli kasut baru *wedges* terpaksa tukar channel kepada kasut sukan. *tapi kalau beli dua dua takpe tak?? haha* Oleh sebab tengah frust, so makan roti banyak banyak sampai puas. *tak payah dinner dah gitu*

 KHJ: Awak nak pinjam kasut saya tak??
ANA: Kaki saya comel sangat lah nak pakai kasut saiz awak. =)

Sekarang semua tengah sibuk cakap cakap pasal latihan industri. Maklumlah semester ni aku kena buat praktikal. Tapi kat mane? Ha! tu yang merunsingkan tu. Aku diberi 2 pilihan and aku rase aku boleh praktikal kat JB atau KL je. Problem Kalau kat KL adalah transport and tempat tinggal. Problem kalau kat JB adalah transport. Hurmmm....poning aku dok mikirkan pasal latihan industri ni. Nervous pon ade jugak. Ye lah, mahu tak nervous kau... nak kerja tu.. nak deal dengan orang orang yang lebih berpengalaman. Aku ni dah lah kurang confident dan pemalu. huhu. Dan juga still ada penilaian dari Universiti sepanjang latihan industri. So takleh memain gak ok!

Kalau ikutkan mak ayah aku, dorang semestinya nak aku praktikal kat JB je. Diorang risau kalau aku kat KL sebab agak berisiko. Anak perempuan sorang aje lah katakan. Tapi nanti transport aku nak pergi kerja macamana seyyy. Tapi setiap problem ade solution dia sendiri. Just tinggal aku je cari ape solution yang bernas untuk problem ni. Chaiyok!!

 KHJ: Hurmm. macamane saya nak tolong awak ek?? 
Ana: Baiknya awak nak tolong saye. *malumalu*

KHJ: Awak praktikal kat Korea je lah. Saya boleh jaga awak. hihi
ANA: Haha. I would like to tapi awak ni lawaklah. Saya pilih JB atau KL je. Mane include Korea. hukhuk ^_^

Thanks for the offer ye Kim Hyun Joong oppa. tsk.
I'll think about it myself or ask it to my parents myself. Don't worry. *Ngek!

Sebelum kau orang semua naik bosan dengan post ni baik aku undur diri buat masa ni.
hikhik. Jangan serik beb!
Lots of LOVE <3

P/S: Credit to Mohamad Shakib for my photo with Kim Hyun Joong....'s poster. hihi
JanganRinduDulu

4 comments:

meow said...

kasut tue cool kah??

Ana Musa said...

Kasut yang hilang tu ke?
cool tu tak sangat la
tapi dah takde sport shoes dah ni. tu je satu. hilang plak tu. huhu

QuEeN oF HeArT said...

Salam,awak praktikal katna ek?

Ana Musa said...

Wslm,
Hurm. kemungkinan besar dekat JB je.
huhu. Senang sikit dekat dengan rumah.
=))

Post a Comment

Mereka kata: