Wednesday, January 19, 2011

Pagi yang Indah ini.

Assalamualaikum
Hi Ho

Blogging pagi pagi. Hurmmm. So the air is just so fresh! seriously!
Actually sekarang macam dah automatik akan bangun pepagi macam ni asal kan tak tido terlalu lewat malam semalam. Tapi sangat berusaha supaya bangun pagi pagi. Like!!!

-
-
-
-

Sebab sebab bangun pagi itu best.....

1. Subuh tak tertinggal! =)
2. Tak kelam kabut untuk get ready ke kelas.
3. Sempat breakfast before ke kelas. Harus! hehe
4. Feel fresh and bersemangat waja untuk mulakan hidup.
5. Mandi pagi pagi baik untuk kesihatan.
6. Pupuk diri untuk berdisiplin. Wow!
7. Masa yang dapat digunakan untuk perkara perkara berfaedah lebih panjang sebelum tibanya tengahari (waktu malas).
8. Badan tak penat sebab overslept. huhu

*ni je yang terfikir setakat ni. *
-
-
-
-
Tak percaye? Try ah untuk seminggu. Lepastu tengok ape feeling korang bangun pagi pagi. hehe. Hope sangat sangat tabiat bangun pagi pagi ni akan kekal aku buat sampai bila bila. InsyaAllah.



"Setiap pagi haruslah dimulakan dengan senyuman yang membawa kepada fikiran yang positif dan semangat yang tinggi"

Kim Hyun Joong pon sama...hikhik
okbai

JanganRInduDulu

2 comments:

meo said...

wah, ur a morning person...

cute sgt2...

so do I.. :D

aKu.Bukan.kaMu said...

semoge konsistent..saya juge sdg berusaha..hehe..

Post a Comment

Mereka kata: