Monday, January 10, 2011

Hanya cuci mata.

Assalamualaikum
Dok tengah bosan bosan dalam bilik. Aku pon browse la Abang Nara punye blog and konfem dia dah update red carpet AJL25 semalam.  Maklumlah, aku tak dapat tengok pon AJL25 semalam. TV takde. online pon sangkut je. So, tengok update kat Abang nara je lah. Then aku ade gak tertarik dengan beberapa keping gambar dari red carpet tu. Thanks Abang Nara for the pics!

 Suke pulak aku tengok style si Yuna ni. Baju dia something unik and nice aje. Warna pon ok je. Ni dari pandangan mata aku. Kalau dari mata kau orang masing masing nilai lah yek.

 Both of them ni pon menarik perhatian aku sebab they look good together. Nampak macam kakak ngan adik pon ade. Dua dua pon comel, dua dua pon lawa, dua dua pon tongah malatop. Lisa Surihani..... bila nak ambil gambar dengan Ana pulak ni? ahaha. 

 Ha! Si Erma ni pulak menarik perhatian aku sebab baju dia simple but still lawa. Suke style ni. Dah la dia pon memang comel. Kan senang pakai macam ni je. Mix and match pon bole. Tak berat mata memandang sebab tak sarat pon style ni. 

 Ahah! yang ni pon aku suke style dia. Macam nak try je bibir merah macam Huda ni buat. Papehal pon jauh di lubuk hati aku nak try style ni tapi not exactly the same la. acehceh!!
Lastly, dua jejaka tampan ni... Cair aku tengok. hensem dan comel kot. Hai Asyraf and Faizal, Ana kirim salam kat korang!!
huhu. wiwittt!!
*
*
*
*
*
*
*
*
Tengok tengok sekadar cuci mata je. Ape ape pon mamat ni takkan lari dari pandangan aku hari hari. Iaitu:
KIM HYUN JOONG!!
Jangan mare ha. nanti kena jual. haha
*
*
*
*
Uwekkk!!
JanganRinduDulu

2 comments:

HaNa HoNeY said...

pergh ashraf muslim....
speechless...haha

Ana Musa said...

Kan!
speecless tengok dia hensem betul~~
*mata tak berkedip*
haha

Post a Comment

Mereka kata: