Wednesday, January 5, 2011

Dah parah dah!

Hyep!
wazzap! wazzap!
Ceh! Bajet hip hop pulak dah. Tatkala ni aku sedang berehat dengan tenang dalam bilik sebab hari ni panas terik. nasib tak pening kepala. Kelas habis 1230 pm tadi tapi kena pergi renew Matrix card pulak. Mula-mula aku suke sebab bole ambil gambar semula. So tak payah tengok kepala aku senget lagi dalam kad matrix tu tapi lepas ambil gambar untuk kad matrix baru tadi aku tengok kepala aku senget jugak! Aigoo~~ mungkin kepala aku memang senget. haha. ape bole buat. Aku redha dengan ketentuan Ilahi. Hikhik.

Korang korang pernah jadi peminat fanatik tak? Eh, takkan takde minat artis artis ke? Oh, maybe just sikit sikit je kot. Tapi mesti jugak ade sebahagian orang yang minat fanatik kan. kan. kan. Sampai sanggup beli poster lah itu lah ini lah. haha. Dan salah seorang dari korang adalah AKU!!

Haha. dah sebulan aku menghidap penyakit jatuh cinta kat sorang mamat kulit putih dengan senyuman menawan kalbu ni. Mamat ni asal dari Korea dan seorang leader kepada satu group K-pop iaitu SS501. Dia adalah KIM HYUN JOONG! Eleh.. sape yang dah bace post2 aku sebelum ni mesti dah sedia maklum kan pasal ni. haha



Actually aku kesian kat kawan kawan aku sebab terpaksa mendengar aku cerita pasal si KHJ ni tiap tiap hari. Aku ni dah gila agaknye. Haha. Sorry all my friends.. i'm a fanatic fan of KHJ!. haha. Jangan serik eh kawan kawan ku semua. Love u all. hehe.

Contoh Kefanatikan aku kat KHJ:
1) Beli majalah cina sampai 3 buah semata mata sebab ada KHJ dalam tu.
2) Letak poster KHJ dalam fail yang aku bawak pergi kelas hari hari.
3) Of course lah put as a Wallpaper picture kat Laptop dan juga Hp.
4) Profil pic kat FB pon bole. huhu
5) Tengok Boys Over Flower and Playfull Kiss berulang kali tanpa kenal istilah jemu. hakhak
6) Tak pernah pernah aku tunggu lagu kat astrohitz tapi kali ni aku tunggu sebab nak SS501 nyanyi.
7) Tak lupa juga pasang vidoes and lagu lagu KHJ and SS501 hari hari kat laptop.
8) Mimpi adalah yang paling tak boleh blah! bukan sekali dua. haha
9) Memenuhkan laptop dengan gambar gambar KHJ dari pakcik Google.
10) Ringtone ye.. itu juga dari lagu nyanyian KHJ.

Hari hari ku kini dibelenggu KHJ........

If i'm not mistaken dah 5 tahun lah gitu aku tak minat mane mane artis se fanatik ni. Seingat aku since Adam AF still kat Af2 dulu. Tah macam mane tabiat ni boleh datang balik bila aku tengok Boys Over Flower. Aku tak terpikat kat Lee Min Ho tapi mata aku sangat tertarik kepada si 4th dimensional person KHJ. haha.

Macam mane aku nak atasi 'kefanatikan' aku ni agaknye ek? Takpelah. manusia berubah.. So, one day mesti aku akan slowly kurang fanatik kat dia hinggalah menjadi biasa biasa je. huhu. InsyaAllah.....

Tapi since aku still fanatik nih aku nak jugak letak pic dia banyak2 kat sini. Haha

 With Kim Bun






 F4 Korea


Nak cuci mata lebih banyak lagi sila lah click---> KIM HYUN JOONG
*
*
*
*
*
*
Bak kata kawan sekelasku: okbai.

JanganRinduDulu

3 comments:

meow said...

semuanye tak sunat lg :p

nap.s.ter said...

kau mmg obsesser KHJ.

Ana Musa said...

Meow: ala memang la. minat je pon. tak lebih dari tu.
hehe

Napster: Wt to do. can't help. huhu

Post a Comment

Mereka kata: