Thursday, February 3, 2011

Cerita panas baru keluar dari kuali!!!

Nak tunang?
Nak kahwin?
Dekat mana hantar tempahan gubahan hantaran?
Kini Pn Samsiah Atan @ mak saya telah mula berkhidmat untuk pengantin2 di luar sana dengan menerima tempahan gubahan hantaran untuk anda.
Jadi anda anda semua boleh juga menghantar barang hantaran anda ke tempat mak saya untuk digubah olehnya.
Saya anaknya yang menjadi pemerhati hasil karya gubahan hantarannya dengan jujur komen bahawa gubahan mak saya adalah gubahan yang ikhlas dari hati. weewit..hihi
Tak caye jom tengok contoh:

1:  Tema purple & putih








2: Tema hitam & merah


3: Tema hitam & putih




Amacam
Meh meh hantar hantaran kat mak saya untuk digubah!!

Harga: Range dari RM150 ke atas (*mengikut jumlah dulang dan hiasan gubahan)

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan jangan segan silu sila contact di email saya:
shazana89@yahoo.com

Atau boleh je direct call kat tukang gubah:
Pn Samsiah - 0127592830



p/s: Maaf akan kualiti gambar yang kurang baik. =)

JanganRinduDulu

4 comments:

aliefcmoi said...

WAAAAA...HEBAT NYE MAK AWK..CANTIK2 SMUA..HYE AWK..SAYA DAH FOLLOW AWK..FOLLOW SAYA BALI TAW.HEHE.. LINK blog saya.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

Legasi Piston Pecah said...

tak lama lagi boleh bukak butik pengantin lah gini..

Ana Musa said...

Piston: butik? erk. jauh lagi kot tu.
huhu.
tengoklah kalau ada rezeki. =)

yana zuera said...

cantik2 la hntran mak kaw buat. ;)

Post a Comment

Mereka kata: