Sunday, February 20, 2011

Sila berikan contoh yang baik.

Aku tahu kau nak menang tapi boleh tak kau jangan buat sepah kat tempat orang.
Nak berkempen biar kena dengan cara lah weh.
Baru kitorang ikhlas nak undi kau orang.


Gambar di atas adalah contoh kempen yang tak berapa sedap mata memandang. Tak payah la sampai nak susun susun atas meja ping pong tu. Tempat tu kan tempat orang nak main ping pong. Logik lah sikit.
Banyak lagi cara kot yang lebih sesuai untuk kau habiskan kertas promote kau tu. Dan bukan dengan cara buang merata macam ni.

Mood: ni yang buat aku pikir sepuluh kali nak vote kau ni.

Fikir fikirkan lah...

JanganRinduDulu

5 comments:

w.@.W.a said...

iye....ak paling x suke kalo berkempen cmni...nak org vote tunjuk la cara plg baek.kat ukm ni bg flyers x sudah2..penuh da tong sampah ak...ak bengang ak buang balek flyers tuh kat luar pintu bilik...haha

Ana Musa said...

Kan. tah pape la diorang ni. huhuhu

Legasi Piston Pecah said...

tulah..
penat sangat berkempen...
lepas tu?berselerakkan?

jEbAT said...

x kne dgn m0tt0 UTm skrg ni....sustainable campus

Ana Musa said...

Maybe diorang ni stress dah kot.
erk! huhu...
mereka perlu perbaiki sikfat ni kalau nak jadi contoh untuk semua orang..
hmmmmm....

Post a Comment

Mereka kata: