Monday, March 15, 2010

problem gak ke ni???


lately asik rase x semangat je nak wat kije . x sure la plak nape aku xde semangat . tapi aku ade 1 feeling ni . iaitu . NAK BALIK RUMAH . bagi korang sume yang tahu rumah aku sekangkang kera mesti x heran sebab aku bole balik bile2 aku suke . pada aku . aku rase pelik sebab aku ni rumah je dekat tapi aku jarang balik . 

selalu gak la mak n ayah tepon tanye x balek ke . diorang yang nak aku balik . bukan patutnye aku ke nak salu balik . huhu . thats why aku pelik . 

feeling kali ni aku rase nak balik . nak jumpe mak n ayah . nak tido kat umah walaupon aku xde bilik sendiri kat rumah . nak makan masakan mak . nak lada goreng favourite aku . aku rase rindu kat diorang . peh . cam touching jek perasaan ni . by the way . memang the most sensitive thing in my life is parent aku . even kalau dorang tepon aku sesaje pon aku rase sebak . gembira . dak manje memang gitu ka . aha . 

sekarang ni aku nak try cari masa terluang nak balik rumah . malangnye aku rase aku akan bz giler 2 minggu sebelum study week ni . bile da study week for sure la kena study lak kan . erm . bile aku nak balik ni . haish . miss home . so much . 

. crazy girl . rumah dekat pon susah nak balik  .
 . parah . 
geylang si paku geylang~~
geylang si rama-rama~~
pulang~marilah pulang~marilah pulang~bersama-sama~~
huu~~~

jangar rindu dulu.....

2 comments:

'AQILAH said...

ana, boleh balik jumaat habis kelas. ahad balik campus balik

gadis hijau disitu said...

mslhnye bz sey....byk kje gle...mmg kne cri mse yg x ggu kje ku bru ley blek...hurmm...
klo xde kje xdela aku dok feeling2 trok gni...

Post a Comment

Mereka kata: