Sunday, March 7, 2010

yeay!!

wawaweeee.....
today i feel happy from the moment i woke up in the morning till i felt sleepy rite now..
its not easy to get happy for a whole day...
but today i felt so happy....
love that feeling...love damn much...
of course la coz i love to be happy anytime anywhere rite....hehe

aku rse aku ley kronologikan life aku hari ni...

HapPy 1:-).....
bgn2 dari tido je teringat yang today i hav a date dgn x laen x bkn Mohamad Shakib Bin Rozano . then dgn kadar segera bersiap n keluar pd mase yg dijanjikan . i love him!!!

haPpy 2 ;-).....
cari baju for 2 dinner . aku giler seronok bile berjaya dapatkan bju dlm range yg telah ditetapkan iaitu RM50 je...n i got two clothes for that amount . tambah ironi nye adalah . aku beli dua baju tu dalam mase 1 hour je . ekspress x ekspress aku beli baju kan . then balik uma g pinjam kain hitam mak yang lawo tu n aku rase nak pakai sgt2 . teruja . exciting!!

haPpy 3 ;-).....
smlm kot kalau x silap aku . aku search name akak angkat aku n adik angkt aku yg da lme kitowg lost contact . tup2 aku jumpa fb dua2 org tu n ape lagi . aku add la kan tanpa pk pjg . tonite my sis da approve aku n we had a long chat in fb . i was so happy that i found her back n she still remember me . huhu..miss kak Rith .

tu la 3 happy utama yg aku dapat kelas kan...hehe...
aku senyum je ri ni...hope tomorrow still a happy day for me......
YEAY!!!!
 
best buy today.....

jangan rindu dulu......

1 comments:

mizt nothing said...

ya'..imy too..tq sbb crk k.rith..

Post a Comment

Mereka kata: