Thursday, April 1, 2010

"CONTEST HARI IBU"

Nama aku Shazana Musa . Aku ade 4 adik beradik . Tapi aku sorang je perempuan . abis aku nak kongsi hal perempuan dengan siapa seh kat rumah??? larr . . kan ade MAK . ngehehe . . .

situasi 1-->> Kampus aku dekat je dengan rumah aku . . advantage there . hehe . . mcm2 jenis makanan aku jumpe tapi kan . . . aku punyer favorite food still masakan dari mak . even mak masak telo goreng je . sedap gak!! MAK . . . nak makan . . . . hehe . . .

situasi 2-->> ish . . nak pakai baju ape ni? bosan la aku tengok baju aku sume ni . . ahha!!! jom tengok baju mak . . ni la masenye aku merembat baju mak . . sape kata aku takde kakak atau adek perempuan then aku takde sape nak kongsi2 baju? MAK kan ade . . baju mak pon bole tahan ape . (kadang2 mak pon nak pinjam baju aku) . . ehehe . . MAK...pinjam baju ni eh . . lawa . . . wuhuuu . .

situasi 3-->> "nape kau da gelap ni? gemuk pulak tu" bebel MAK padaku . . huhu . . gelap dan gemuk!! double mak tujukan untuk aku tu . . tapi aku tak marah atau kecik hati sebab aku tau mak jaga anak perempuan dia sorang ni . . kena la lawa macam MAK . . ehehe . . mak lah consultant terbaek untuk penjagaan tubuh badab aku . . dah tak payah nak pegi2 salon untuk wat facial . . MAK kan ade . . yepeee . . 

situasi 4-->> nama pon perempuan . . mestilah kitorang selalu bincang hal2 hati ni . . biase la . . aku pon suke je story life aku kat mak aku . . walaupon kadang2 mak tak kenal pon sape yang aku cerita tu . . tapi aku nak dia tau . . aku suke bila dia dengar story aku then dia nasihat aku . nasihat ibu bapa kan power . . ingat sampai bile2 . . MAK . . . hari tu kan . . . bla. . bla . . bla . . (bkn story kat sini la)

aku wat contest ni khas utk MAK . . ngehehe . . 
thx to  
Miss Ija
sbb anjurkan contest ni . . story ni de tajuk dia . . "MAK KAN ADE" . . haa . . tu lah dia . . hehe . .

HAPPY MOTHER'S DAY MUM !!!

MAK memang tak suke tengok camera bila bergambar . . hikhik {^_^}

3 comments:

iJa said...

thnx join my contest.;)

Edriena Hazelina said...

juri telah membaca..
hehe..
thnx join contest ija tu ye.
gud luck!

gadis hijau disitu said...

huhu...thx bace...=)

Post a Comment

Mereka kata: