Saturday, April 10, 2010

So What??

Hari tu (08 april 2010) aku kena g check up on something and perlu utk aku pakai kain . Aku adalah wanita yang jarang pakai kain untuk keluar plus aku malas gosok baju kurung . So, keluarlah aku ngan famili aku dengan pakai kain . Rase mcm pelik tapi biarlah . klasik sket kot . aha . 

tetibe mak nak g Giant tmn U daa . . aku ckp kat mak "pakai mcm ni?"
mak jawab "ala, bia la..ok je" mak dah ckp gitu aku follow je la . 

Panas hati sebab aku rase semua org dlm Giant tu yg dok tgk aku je . mcm aku ni x pkai bju . aku taw la dress up aku ngah pelik tapi xya la tengok smpai pusing kepala . seyes rase nak keluar dr Giant tu waktu tu jugak tapi aku wat bodo wat xtaw je . naseb baek mindset aku kuat time tu . aha . 

 . ni lah ape aku pakai malam tu .
(abaikan mimik muka itu)

So What? perlu sgt ke ikut perkembangan fesyen terkini? pentingkah? ni negara aku suke aku nak pakai ape? OK?

dah . . dah . . times up!! 

jangan rindu dulu . . . .

❀¸.•❤•.❀.(。◕‿◕。).❀.•❤•.¸❀

0 comments:

Post a Comment

Mereka kata: