Monday, April 19, 2010

Praktikum 43 di Wedding Puan Nurul Hikmah

 firstly aku nak warning korang yang entry ni macam berjela jew. Sape sanggup bace ler. 
tapi sebnanye berjela ngan gambar je laa. uhukss
jadi aku akan cuba kurangkan karangan. wohuuu
Majlis berlangsung semalam 18 April 2010 bersamaan dengan 2nd anniversarry aku. haha
-
-
0h 0h.. my prakticum 43. tak semua tapi wakil. ehe

 Ini pengantinnye....

tu dia. my lovely prakticum and Puan Hikmah and Suaminya
'Selamat Pengantin Baru'

lagi gambar~~
ni pengantin lagi satu!!! wakaka...
-
-
-
Cik Ana puas berjalan semalam. ketawa satu hari gila gila macam orang gila. tak cukup nafas!! tapi tu la terjadi tiap kali prakticum 43 aku ni gather lagi. thats why I love and miss them so so much. Bila nak reunion ramai2 pulak neh??? Aku rindu semua....!!!
aku sungguh happy semalam walau aku taw aku ade exam esoknya(hari ni). 
Thanks korang for being so funny and sporting!!!
huuuuu
ok lah
jangan rindu dulu~~(^_^)v

3 comments:

♥ღツ Nadia Ibrahim ✖ツ said...

rndu aku x?
aha..

gadis hijau disitu said...

aha...semua tu termasuk la kau..huhuhuhu

syalira said...

bez2 smlm..jom wat reunionnn!!ehe

Post a Comment

Mereka kata: