Friday, April 30, 2010

Cik Memy Tag Saye

go to your facebook photo files,
select the 8th photo in profile folder
& 
post that photo along with the story behind  
+
+
+
+
+
+

Adoyai . pic ni lagi . 
haha..ade kat side blog aku ni kottt..haha
tapelah..selcted pic for this entry kan..
kena story psl pic ni
storynye....
aku nga bosan time ni . biase la study week . bile nak study aku kena cari semangat dulu . aku kena ikat rambut kasi selesa (biasenye fancy2..haha) . then aku pon amek pic byk2 . budak kuat berangan la kata kn . ahaha . maka dengan itu wujudlah gambar ini . the 8th pic in my facebook's profile album . thats olll

8 org blogger lagi yang nak kene tag

Sape aku nak tag?
aku tak nak tag 8 orang la
ramai sangat
aku nak tag sume orang yang bace entry ni
hahaha
ok bye
saye nga tak betol ni
+
+
+
+
jangan rindu dulu~~

2 comments:

~Kh@iR@H~ said...

hehe...x de lah x btol sgt...but..bleh lah

meo188 said...

comel lah

Post a Comment

Mereka kata: