Monday, April 26, 2010

You Tagged Me In Your Post

Who tagged me?? its NOCHA!!!! utk itu aku pon akan lakukannye utk nocha.. huhu

lets get started........

1. Adakah anda merasakan anda HOT?
Hot?? ermm. org2 ade ckp org lain yg akan menilai diri kita mcm mne so lets people decide this..haha

2. Upload walpaper pc/Laptop anda guna sekarang

 
3. Cerita pasal gambar ini
Hehe... jangan jeles.. wat sendiri ni taw...
wat ni pon sebab bosan dalam kelas..
in addition.. nga rindu dia..haha

4. Kali terakhir makan pizza? 
Klo tak silap aku la kan. Last skali makan kat bilik Farah time tu Sarah hanim blanje...
if i'm not mistaken la.. orang tua.. biase la lupe2 ni..
hahahahaha...

5. Lagu terakhir anda dengar?
Lagu terakhir?? aku tengah dengar lagu ni.. so current song ley kan..
aku tengah dengar lagu Jai Ho dr PCD

6. Apa anda sedang buat sambil menyelesaikan tag ini?
 Aku tengah dengar lagu dalam lab time survey camp aku yang lame ni...haha

7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Ana, Shazana, Chen, Zana(ee..xske), Motek (especially oleh Amy)

8. tag 5 orang yg anda nak tag

9. Siapa no 1 anda? no 2?

My no 1 is my sister. kakak angkat aku la... dy chumel..hehe
lme dah x jmpe dy. jmpe blek pon dr FB
huhu...
mybe one day we will meet face to face again..hehe
bukan jaoh sgt pon msg2..
dok jb je kot...
haha

My no 2 is my coursemate. the lawak girl. kure2 cha2..haha

10. Katakan sesuatu pada no 5
Tiqa.. Tiqa.. Tiqa..
Lepak JB ag r jom..haha...

 11. no 3 ada hubungan dengan siapa?
err...hubungan?? i'm not so sure.. Qila r u still with him?? hehe
Yang pasti dy ade hubungan dengan C3.19 Gurlzzzz..
miss u bebeh!!!

12. kata-kata cinta pada no 4
Nad.. I love U...hahahahahahaha

13. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang tag anda
Dy kan.. dy kan..haha
dy ex rumet ku when i'm in my 1st year degree
now she is my neighbour iaitu dpn blik aku. haha
Dy mempunyai suara sehebat halilintar
wa cayalah lu Nocha!!!
haha
eh..bru 3..nak 5 kan..ermm..pe lagi ekkkk
hah!! Nocha suke kaler Biru daaa
And rupenye Nocha 1 Blok ngan aku mse kat KMJ tp kitorang tak pena jumpe..hahaha

Thats all for this entry......
Go0dBye Readers

Jangan rindu dulu~~~

2 comments:

Nadia Ibrahim said...

haha sengal..

no_cha said...

agak2 r sehebat halilintar.....
ye2....x de sape sangka..ko duduk dpn ak je time peksa kat matrik dl.....tp lgsg x kenai..hahahaaha

Post a Comment

Mereka kata: