Tuesday, April 13, 2010

"Sekadar cuci mata"

Haish..tadi macam beriya sgt aku ngantok. terjage jap je wat aku terjaga lama lak ni. maybe sebab panas kot malam ni. Huhu.. nak tulis ape? tulis la pape..tapi ape dia?? lalalalala~~~

girls out there . . 
korang ade minat orang tak time kat sekolah dulu??
aku adew..huhu....
semalam kan kawan aku ade bagitau ade sorang mamat yang aku minat time kat sekolah dulu dah kawen daaa....aku terkejut siot. bukan rase melepas ke ape. tapi sebab 'cepatnye kawin!!!' ahaha.... anyway Congratulation kat dia la..huhu

dah alang2 cakap pasal minat ni, aku pon berminat jugak lah cerita pasal minat aku dahulu kala. sekarang de lagi kott. ahaha. sori Dear..hihi..

Aku banyak pindah2 sekolah dulu. setiap sekolah yang aku pergi mesti aku ade minat kat seseorang. hehe. gatal tak? bukan gatal la. ade sebab taw. sebabnye bila aku ade minat seseorang kat sekolah, aku akan rajin gi sekolah hari2 sebab nak tengok dia. haha. tapi aku hanya nak tengok dia je. bak kata Liyana Jasmay dlm lagu dia ..."sekadar cuci mata" huhu..
tapi aku belajar tu belajar la jugak. cuci mata tu side aktiviti aku je. ehe. 
sekarang ade lagi tak???
jeng...jeng...jeng.....
tipu la kalau aku kata tabiat "sekadar cuci mata" tu takde lagi sekarang. hehe..
aku taw bukan aku sorang gak yang wat tapi ramai lagi yang ade tabiat ni. sejauh mane tabiat ni beri kesan terpulang pada macam mane individu tu sendiri handle jiwa diorang.

buat sayang ku....(haha..pujuk utk amek hati ni)
U know ur girl rite. yes, i'm the naughty girl but u know who I love the most rite. 
I love You 
everytime everyday anywhere anytime.
heee...lots of love
-
-
-
-
-
-
P/S utk sayangku: Len kali x kire la hp tu ade bateri ke x ke bwk je hp tu. wat owg risau je....men Dota tu ingt2 la awek ni haa...tau la bz men tp xkn smpai xley nk bwk hp...ishhh!!!!(Luahan perasaan dikala ini)

ok lah..nak try tido lagi...jangan rindu dulu~~~

3 comments:

'AQILAH said...

aku ada.

no_cha said...

hmm...ak kena pikir sat..ak ade ke x???minat tu??hehehe..

gadis hijau disitu said...

haha..nocha-->> ade la tu eh??haha

Qila-->> hehe...biase la tu

Post a Comment

Mereka kata: