Friday, April 2, 2010

i'm OK yet i'm NOT ok

"takpe"
"I okay"
"tak kisah pon"
"i'm fine"

betul ke tak kisah? pengakuan dari aku lah kan . . sometimes tak kisah aku tu not 100% tak kisah . . mesti ade yang tak beres jugak sebenarnye dalam hati aku tapi aku yang tak tahu nak cakap cane . . or maybe aku sendiri tak tahu ape yang aku fikirkan tapi yang pasti aku sedang memikirkan sesuatu . . adakah aku seorang yang COMPLICATED?? me myself not sure about that . . memang tu problem besar aku bila aku sendiri tak pasti ape yang aku fikirkan . . so sad about it . . isk isk . .

my opinion here, i think most women out there feel what I feel here . . i'm okay kat mulut tapi dalam hati who knows rite . . men especially patut tahu certain perempuan ade perangai tu . . maybe tak semua perempuan camtu tapi wujud . . I always remind myself that man and woman are different . . 

I don't know exactly what the cure for this habit to women out there including me . . just nak kongsi yang aku rase bile perempuan say i'm ok actually not fully ok . . maybe cz i feel it rite now . . 

Otak celaru haru biru~~~~~whatever........

3 comments:

meo188 said...

i'm not okay?

gadis hijau disitu said...

aah..i'm not okay...nape??

AsimAbdullahbinAinullotfi said...

same la...i'm not ok too...aiyoo~

huhu~

Post a Comment

Mereka kata: