Friday, April 23, 2010

New application for your dekstop

Aku ade belajar satu lagi application baru.
credit to Nadia sbb perkenalkan aku dengan apllication baru ni.
Apekah application baru tu?
ianya adalah TweetDeck!!!
benda ni membolehkan aku tengok facebook and twitter aku dlm 1 window.
new status pon akan kua notification yang berbunyi mcm burung.
bole tuka2 warna background.
nak upload picture much more easier dari kena tunggu loading lame gile.
ahaha.
juz for fun!!

inilah tweetdeck aku. of cos aku akan gune green as background. kan Gadis hijau..hehe
-
-
-
gune bende alah ni memudahkan aku wat RT kat twitter aku. ahaha. wat RT pon lemau la aku nih
tape. we learn everytime in our life kan. at least aku belajar mengatasi. hihi.
ok thats all. nak taw best ke tak?
CUBELAH~~~
-
-
jangan rindu dulu

2 comments:

♥ღツ Nadia Ibrahim ✖ツ said...

hijau saje..

gadis hijau disitu said...

see the owner la.....haha

Post a Comment

Mereka kata: