Wednesday, April 14, 2010

T . 0 . C . A . N . G

Rambut buat TOCANG!!!

girlssss..
tau cane nak wat tocang tak??
huhu
aku selalu je wat tocang kat rambut aku. rase cam kemas je walaupun bile tgk dekat2 hakikatnye rambut terkeluar sane sini sbb rambut saya tak sama rata. ehe. kadang buat dua tocang. kadang buat satu je. buat half pon bole. ehe. 

time ni rambut agak pendek so tocang pon pendek jew. (^_^)v

acane nak buat tocang ni?

Step 1:
pilih part ikatan rambut korang
Step 2:
belah part yg dah dipilih tu kepada 3 bahagian pulak
Step 3:
silangkan salah satu bahagian yang tepi di atas bahagian yang tengah
(pemilihan bahagian tepi ikut keselesaan korang la eh)
Step 4:
Silangkan bahagian tepi yang satu lagi ke bahagian yang sedang berada di tengah
Step 5:
ulang step 3 dan 4 secara berselang seli sampai ke hujung rambut atau samapi mane2 la yang korang nak stop. uhu
Step 6:
Ikat tempat dimana korang stop tu dengan kemas

taraaa!!!
Dah jadi macam ni haaa...

sorila sebab xde pic2 utk step by step. ehe. try la. hav fun dandan rambut sendiri. aku memang suke bab2 dandan rambut ni. aha. Tak berjaye buat? Practise Make Perfect bebeh. caye la. huhu

tonite!!! ahaha
-
-
-
-
-
ok thats all tonite
statistic da panggil
study leklok ye kawan2
good luck!!
jangan rindu dulu
Adios......

4 comments:

indah nanana said...

ana kamu sangat comel..

gadis hijau disitu said...

thx indah.....huhu...koyak kua aku dowh..kembang..
aceh..xde la..huhu..

soffya cik bulan said...

sgt kiutlah budak kcik ini...:)

gadis hijau disitu said...

soffya cik bulan: ehe...mekaseh

Post a Comment

Mereka kata: