Tuesday, April 6, 2010

Photo Funia is Fun too~~

Korang perasan tak hari ni berapa haribulan? baru masuk 6 April 2010. korang perasan tak bape banyak kali aku buat new entry? sengah jam sekali aku bukak taw x? korang taw tak kenape? sebab aku bosan jadi blog aku jadi peneman setia dikala ini... Thanks SELAK PINTU!! haha hihi...

Actually ade satu lagi CONTEST yang aku nak join tapi rileks dulu... last day 30 April laa..hehe..nak masuk contest yang ke-3 la aku join untuk bulan ni kan...haish...

Tadi aku jalan2...korang taw aku gi mane? aku jalan dalam profil facebook kawan-kawan aku..ahaha..stalker ke ANA?? oppss..pecah rahsia mamarazzi ni..huhu...pastu aku nampak pic kawan aku yang di edit lawa..pada aku laa..hehe...rupenye dia guna PHOTO FUNIA...tak pernah lak aku dgr before ni...atau aku yang slow kot..ahaha...aku ape lagi..terus search kat MY LOOK yang menjana income tuu and edit pic aku pulak..ni yang nak tunjuk ape yang aku da buat ni...yes!!yes..


ahaha..style gak pic2 aku ni..haha..perasan sendiri...at least keje edit meng edit pic sendiri ni wat aku puas hati..tak taw kenape..lalala~~~
try la~~have fun...de byk choice ag dalam PHOTO FUNIA tu...

ok lah..jangan rindu dulu..got to study!!!

1 comments:

Iuri said...

photofunia is not so bad. Just try Picjoke.com they have some awesome effects also.

Post a Comment

Mereka kata: